Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van okom féltékenykedni? Nagyon fontos, lent!
A barátom az eggyik legjobb barátnőmet folyton ölelgeti,meg simogatja a karját,néha a derekához is teszi a kezét,minden nap vele megy haza suliból is,és mondta neki hogy milyen lehet hármasban. :| :O Lehet csak poénból,nem tudom. :S De azt mondta hogy soha nem járna vele,de már alakult köztük valami,csak végül velem maradt,mert akkor szakítottunk egy hónapra. Tudom hogy a barátnőm nem csábítaná el,csak...
15L
hát ha a barátnőd nem állította le akkor... hát lehet hogy több van ott.
beszélj erről a barátnőddel, ha zavart vagy elkezd veled kiabálni, agresszív lesz akkor tuti baj van.
de ha sikerül vele normálisan beszélni kérd meg hogyha bedurvul a helyzet szóljon neked vagy valami
én a Te helyedben ezt tenném... és igen van okod a féltékenykedésre... a srác aki veled van ne másokkal járjon haza stb.
mindenképp vigyázz..
sajnos én már rájöttem, hogy a legjobb barátnőben sem lehet megbizni, ha megtetszik neki a pasid, ugyis csak magára gondol és nem fogja érdekelni, h neked de szar lesz
tapasztalat
Tegnap is átment hozzá a barátnőm,és ott ölelgette a barátnőmet,mikor az poénból besértődött. De
úgy is,hogy a fejét a hajához döntötte,meg a feneke fölött összekulcsolja a kezét,és mikor kicsit fentebb van a keze,lejjebb csúsztatja. Meg a barátnőm is úgy ölelte a barátomat,hogy a seggét megfogta,a barátom nem szólt rá,nem zavarta. De nem smároltak meg semmi,tegnap barátom öccse látta ezt,csak onnan tudom,de szerinte nincs köztük semmi,mert nem smároltak. De csak ketten voltak otthon,utána meg nem vették észre hogy a barátom öccse hazament.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!