Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom egyik legjobb barátja egy lány. Sokat beszélgetnek, gyerekkori barátok. Van olyan h fiú -lány barátság? Van okom féltékenykedni?
Figyelt kérdés
Nagyon bánt amikor mondja h vele beszélgetett és h milyen aranyos mer mindent megért, meg jófej. Mi is nagyon jól megvagyunk, de belül olyan szarul érzem magam ha csak szóba kerül. Régóta barátok, szerintetek az biztos h egyik se érez többet barátságnál?? Van ilyen?2010. ápr. 21. 18:14
1/7 anonim válasza:
általában az egyik többet fog érezni...de lehet hogy van kivétel...de igazából nagyon szoros barátság szerintem nem létezik fiú és lány között....egyik részről egy idő után több lesz.
2/7 anonim válasza:
nincs fiu lány barátság.
ha előtted megy a lépcsőn mindig megnézed a seggét :)
17F
3/7 anonim válasza:
Szerintem létezhet fiú-lány barátság, viszont egy kapcsolat semmit sem ér, ha nem bízol meg a másikban (legalább addig amíg tényleges okot nem ad arra hogy féltékeny legyél)
Sajnos láttam már kapcsolatot így felbomlani.
4/7 anonim válasza:
Én is azt hittem hogy létezik de aztán kiderült hogy a srác akivel felnőttem és a vállán sírtam el a bajaimat igazándiból többet érez irántam...megszűnt a "barátság" és 3éve nem hallottam róla pedig csak annyit mondtam hogy én képtelen vagyok a barátomba beleszeretni.
5/7 anonim válasza:
Hát igen, a lónak is van másik oldala.
6/7 anonim válasza:
Én lány vagyok, és a legjobb barátom egy fiú. Ő egyszer összejött egy lánnyal, imádták egymást, de a csaj féltékeny volt rám, zaklatott, hogy szálljak le a pasijáról. Ennek az volt az eredménye, hogy 1 évig nem beszéltem a sráccal. Amint szakítottak ismét jóban lettünk, és azóta is imádjuk egymást. Mint barátok. Szerintem ne legyél ilyen féltékeny, mert a barátodnak is és a barátnőjének is nagy fájdalmat okozhatsz. :S
7/7 anonim válasza:
Létezik fiú-lány barátság, Anyum a példa rá:több mint 40 éve(lassan 50)vannak nagyon jó barátságban a gyerekkori szomszéd fiúval! Mindegyiküknek van párja, családja, és minden rendben működik :család, kapcsolat és barátság!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!