Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van okom féltékenykedni?

Van okom féltékenykedni?

Figyelt kérdés

Barátommal elmentünk egy helyre, akkor nem ismerte a pincércsajt /kiszolgált minket/ Másnap észrevettem, hogy már ismerőse facebookon. Azt mondta a csaj jelölte be, azóta az lett a kedvenc helye ahol a csaj dolgozik (egyébként tényleg jó hely) ott tartottak haverjaival "pasis estét" azt mondta felajánlkozott neki a csaj de ő hárította (elmesélt mindent) meglátta és puszipusz, együtt is ittak stb. Bár azt még mindig nem értem hogy 1-2 hét alatt hogy lehet egy vadidegennel ilyen jóba lenni, de mind1...Ma észrevettem hogy kiírta a csaj, hogy mikor dolgozik a barátom lájkolta és bejelentette, hogy pasis programja lesz, persze egyértelmű ott, ahol a csaj dolgozik! Mi a véleményetek erről? Nem szeretném hogy hülyét csináljon belőlem, de hisztis barátnőnek sem akarok tűnni.

EGyébként megkérdeztem hogy bejön-e neki a csaj, azt válaszolta hogy nem rossz átlagos.(Egyébként nem olyan nagy durranás a csaj)

2011. máj. 20. 18:54
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
88%
Utolsónak: ha a pasi nem érez semmit a pultoslány iránt, de tisztában van azzal, hogy annak viszont bejön ő, akkor normál esetben nem kellene bátorítsa egy-egy lájkkal, meg hasonlók. Ha nem akar semmit tőle akkor ne adjon lovat alá, ne engedje és bátorítsa a lányt a flörtre!
2011. máj. 20. 19:28
 12/26 anonim ***** válasza:
37%

hm. az flörtölés, hogy lájkolok? ... :D ez vicc!

akkor ha engem valaki lájkol (akár férfi, akár nő az kikezd velem?) szerintem ez túl van spirázva.

A srác elhárította a csaj közeledését és elmesélte ezt az egészet a barátnőjének, és ezen van a lényeg.

ha a srác nem mondta volna ezt el, utólag kiderül és még lájkol is, akkor lehetne féltékeny.

Bár mint mondtam, én vagyok féltékeny típus, szerencsére.. :)

2011. máj. 20. 19:35
 13/26 anonim ***** válasza:
88%
Azt hiszem egyeseknek nem világos amit írtam. Nem a pasi flörtölget, hanem a pultoslány. A pasi csak bátorítja, pozitív jeleket ad (akár akaratlanul is) egy flörtölő lánynak.
2011. máj. 20. 19:42
 14/26 A kérdező kommentje:

19:28 Én is így gondolom! Köszönöm

Egyébként nem tartom magam féltékeny típusnak.

Ha rámhajt valaki egyből közlöm, hogy barátom van és nem bátorítom azokat, akik próbálkoznak nálam(akár lájkok által is)!

Ugyanezt várnám a barátomtól is, de ugy látszik hiába...

2011. máj. 20. 20:19
 15/26 napietus ***** válasza:
50%

mondd a barátod értelmi fogyatékos? ha nem, és kavarni akar a lánnyal, akkor nem az üzenőfalon beszélnék ezt meg, ahol mindenki, így Te is, láthatja. valamint nem mondta volna el Neked, mi volt eddig (az életben nem jöttél volna rá).

tehát: vagy nincs okod féltékenykedni, vagy a pasid gyp-s. melyik igaz a kettő közül?

2011. máj. 20. 21:40
 16/26 napietus ***** válasza:
65%

még annyi, ha tleg lenne valami, nem is lenne ismerősnek bejelölve, sőt, soha nem beszélne róla. ha ez ennyire nagy bűn ez a lájkolgatás, akkor szegény férjemnek rengeteg pasit kéne orrba gyűrnie :P:D meg nekem is sok csajt :D

ilyenkor de értékelem a zuramat...

2011. máj. 20. 21:42
 17/26 anonim ***** válasza:
45%
Meg van az okod a féltékenykedésre nem is kicsit,jézusom milyen pasik vannak!
2011. máj. 22. 14:50
 18/26 anonim ***** válasza:
92%
Ahogy olvastam a kérdést és a magyarázatot, bele éltem magam és nem lennék a helyedben!Ugyan is nem szép dolog, de nekem volt egy pasim akit azzal kezeltem le, hogy el mondtam neki mindent egy másik sráccal kapcsolatban.Viszonylag közönbösnek állítottam be, de nem volt az!Csunya dolog volt el ismerem, de ez is lehet taktika.Ha a barátoddal le ülsz megbeszélni, szerintem az nem lenne baj.Mond el, hogy félsz, és ha lehet, akkor menjen oda amikor az a lány nincs ott.Elvileg te fontosabb vagy mint az a luvnya...
2011. máj. 22. 15:18
 19/26 anonim ***** válasza:
48%
Szét fogtok menni előbb vagy utóbb a csaj miatt. Fölösleges harmadik leszel. Ha nem kellene neki akkor nem érdekelné, hogy mit ír ki éppen. Próbálj meg ellene tenni, menj szépen utánuk azon az estén amikor épp fiús este van, ha vele látod enyelegni oda mész és szakítasz vele. Ha szeret akkor fogja magát és veled együtt távozni fog a helyről és többet vissza se megy.
2011. máj. 22. 15:28
 20/26 A kérdező kommentje:
Próbáltam újra beszélni vele erről a dologról. Kérdeztem, hogy egyáltalán az a csaj tudja hogy van barátnője? Erre azt válaszolta, hogy nem. Mert a csaj kérdezte, hogy hány szeretője van és ő azt mondta hogy egysem. (Ezzel magyarázta azt hogy a pincércsajnak aki rányomult nem mondta hogy van barátnője mivel ő csak szeretőt kérdezett)Ez azért eléggé érdekes, nem? Szerintem hülyének néz!:(
2011. máj. 22. 15:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!