Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van okom féltékenykedni?

Van okom féltékenykedni?

Figyelt kérdés

Barátommal elmentünk egy helyre, akkor nem ismerte a pincércsajt /kiszolgált minket/ Másnap észrevettem, hogy már ismerőse facebookon. Azt mondta a csaj jelölte be, azóta az lett a kedvenc helye ahol a csaj dolgozik (egyébként tényleg jó hely) ott tartottak haverjaival "pasis estét" azt mondta felajánlkozott neki a csaj de ő hárította (elmesélt mindent) meglátta és puszipusz, együtt is ittak stb. Bár azt még mindig nem értem hogy 1-2 hét alatt hogy lehet egy vadidegennel ilyen jóba lenni, de mind1...Ma észrevettem hogy kiírta a csaj, hogy mikor dolgozik a barátom lájkolta és bejelentette, hogy pasis programja lesz, persze egyértelmű ott, ahol a csaj dolgozik! Mi a véleményetek erről? Nem szeretném hogy hülyét csináljon belőlem, de hisztis barátnőnek sem akarok tűnni.

EGyébként megkérdeztem hogy bejön-e neki a csaj, azt válaszolta hogy nem rossz átlagos.(Egyébként nem olyan nagy durranás a csaj)

2011. máj. 20. 18:54
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem legyél féltékeny, küldj oda valakit.

Azoknak, akik azt mondják, hogy "akkor nem mondta volna el, stb." csak annyit mondanék, hogy én pl sokat meséltem az exemnek arról a pasiról, akivel alakulgatott vmi, pont azért, hogy ne legyen féltékeny, illetve egy rosszkor érkezett hívást vagy smst ki tudjak magyarázni azzal, hogy "de hát nagyon jó barátom, blabla"...

23L

2011. máj. 22. 16:59
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha felvették egymást ismerősnek, meg lájkolgat, te észre vetted és megkérdezted, akkor muszáj volt mondania valamit... :) úgyhogy nem magától mondta.

A másik, ép eszű ember nem bátorít olyan valakit akitől nem akar semmit. nem lájkolgat meg ilyenek, ha el akarja hajtani a csajt :) ugyan már. Na meg ha a csak egyértelműen rányomult, akkor nem oda menne pasis estére. legalábbis szerintem.

Amit meg nem értek, hogy ha nem ismerték egymást, hogy jelölhette be a csaj a barátodat? honnan tudta a nevét például? ez nagyon furi... Na a másik meg tipikus pasas :) nem mondja meg hogy van barátnője, és hagyja hogy a csaj nyomuljon rá :) tök jó...

2011. máj. 22. 19:35
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem surgosen csinalj valamit, leplezd le vagy ijesmi, lehet hogy mar most keso, de ha meg nem tutira meg fog vele csalni ha meg nem tette meg.
2011. máj. 22. 20:38
 24/26 anonim ***** válasza:
Én nem a facebook-on élném az életem...
2011. máj. 23. 12:32
 25/26 anonim ***** válasza:
Én örülnék, ha megtudnánk, hogy mi lett ennek a vége!!!Kíváncsi vagyok kiknek van igaza...mert ez a csávó így nagyon gáz
2011. máj. 23. 22:22
 26/26 anonim válasza:
remélem minden rendben:/:)
2011. máj. 24. 20:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!