Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Itt tényleg van olyan aki...

Itt tényleg van olyan aki látott vagy beszélt már földönkívülivel?

Figyelt kérdés
2011. aug. 22. 17:07
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:

Nos soha sem lehet tudni hogy ki az aki az igazat írja!

Én ezt inkább egy játéknak veszem és inkább kérdéseket tennék fel.

Kormányok tudnak az ufók létezéséről,illetve titkolják azt?

Telepatikusság hogyan működik?

Hol ének az idegenek?merre?Szénalapúak?

Náluk is egyéniségek vannak?Család?szeretet?

Mivel táplálkoznak?

Mikor voltak elöször a földön és hol?(egyiptom talán)

Ezek a idegenek hisznek valamilyen istenben?

Mit szólnak a mi fajunkhoz ,mert Én mondjuk saját magunktól nem vagyok elragadtatva,pusztítjuk az állatokat,a körülöttünk lévő természetet és pusztítjuk egymást is,ez nem egy jó bemutatkozás mint emberi civilizáció.

Hogy oldják meg az utazást?Gondolok itt térhajtóműre hogyan működik?

Miért ilyen titokzatosan veszik fel a kapcsolatot veletek?

Náluk mik az értékek?

Várom válaszaitokat kiváncsian!

Üdv!

2011. dec. 15. 22:33
 42/45 anonim ***** válasza:
Szomorú, kövér kislányok képzelik be maguknak ezeket főleg.
2011. dec. 16. 11:48
 43/45 anonim ***** válasza:
montihun én inkább egyedülálló megkeseredett szpihés emberekre gondolok,mert ugyebár ezeket mindenki egyedül éli át,de miért csak kövér kislányokra asszociálsz?Mit ártottak ők neked?
2011. dec. 16. 12:15
 44/45 anonim ***** válasza:
.
2013. márc. 15. 13:23
 45/45 anonim válasza:
A legjobb baráttomal a múlt héten pénteken sétáltunk hazafele a kocsmából amikor egy fénygolyó elkezdett minket követni de ittunk két sőrt gondoltuk mind a ketten képzelődünk és akkor a fénygömb négy narancsszínben izzó gömbé vált amik körbevettek és először a Józsit aztán engem darbokra bontottak mint ha porból lettünk volna úgy vált porrá a testünk és nagyon hideget éreztünk közben majd utánna meleg fénnyel összeraktak újra és újra kezdték a folyamatot míg már csak könyörögtem magamban ahogy csak tudtam, hogy hagyják abba és végül abbahagyták. A bal kezem azóta véletlenszerűen el kezd néha vérezni és seb sehol sincs Józsinak ugyan ilyen van a bal lábával talán rosszul raktak össze vagy nem tudom de az orvos szerint makk egészséges vagyok és elmúlt az asztmám is és Józsinak nincsenek merevedési zavarai. 47/F
2013. máj. 23. 00:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!