Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Itt tényleg van olyan aki...

Itt tényleg van olyan aki látott vagy beszélt már földönkívülivel?

Figyelt kérdés
2011. aug. 22. 17:07
1 2 3 4 5
 31/45 x) ***** válasza:
Ja és azt kihagytam, hogy mikor fölébredtem már 15.-e volt.
2011. aug. 22. 22:14
 32/45 anonim ***** válasza:
20%

Na, akkor elmondom az én ufó-s történetemet. Eddig azért nem beszéltem róluk mert ezen az oldalon írással kommunikálunk, nem pedig verbálisan. Meg persze azért is mert megtiltották nekem, de tegnap éjjel ismét meglátogattak, és felhatalmazást kaptam, hogy mostantól nyugodtan írhatok róluk, hiszen az igazsághoz mindenkinek joga van, és nem sokára úgy is mindenki megtudja.

Tehát elmesélem nektek amiről oly kevesen tudnak. De mielött a közepébe vágnánk, elmondom eme faj történetét, hogy tisztában legyetek fontosabb részletekkel. Hogy milyen fajról beszélek? Nem másról mint a chalicotheriumoidokról, vagyis az ősi, kihaltnak hitt chalicotherium génkezelt változatáról.

Valamikor réges régen, amikor a reptoidok fénykorukat élték kicsiny bolygónkon, és már elég fejlett volt a tudomány és a technika, úgy gondolták, hogy csinálnak maguknak egy rabszolga fajt, de nem akármilyet. Ők valami különlegesre vágytak ami sehol az univerzumban nem található meg, ezért visszamentek az időben, hogy onnan hozzanak pár őslényt aminek hála a fejlett géntechnológiájuknak felgyorsíthatják az evolúciójukat. Így is tettek, mindössze 100 év alatt sikerült egy mesterséges humanoid fajt kreálni a chalicotheriumokból.

Minden szép és jó volt, a reptoidoknak semmi dolguk nem akadt, a chalicotheriumoidok mindent megtettek amit csak reptoidok kértek tőlük. ámde amikor gyíkoknak már nem volt elég, hogy teát készítettek nekik, hanem már azt is elvárák hogy pizzát is rendeljenek, valamint földetműveljenek akkor a chalicotheriumoidok fellázadtak, hatalmas zavargások voltak kibontakozóban. Azonban ez hamar lecsengett, de rá pár évre kitudódott, hogy a reptoidok vezetője szexrabszolgának használja a chalicotheriumoidokat, ismát zavargások törtek ki. De ez már végzetes lesz...mindenki tudta. Közös megállapodás alapján úgy döntöttek, hogy a chalicotheriumoidokat másik bolygóra költöztetik. Ezt a bolygót el is nevezték: Föld v2.0-nak. Vagy ahogy mi ismerjük: Gliese 581d. Késöbb kiderült, hogy a reptoidok közel 1000 chalicotheriumoidot megtartottak szexrabszolgának, ebből kifolyólag a mai napig tart a galaktikus háború köztük.

Mint tudjuk késöbb a reptoidok is elhagyták a Földet, és most itt vagyunk mi. De mint ahogy ezt is tudjuk kedvenc gyíkjaink vissza akarják szerezni a bolygót. A chalicotheriumoidoknak ez pont kapóra jön, mível úgy gondolják, hogy együttes erővel képesek lehetünk legyőzni a reptoidokat. Ezért sok földivel felvették a kapcsolatot(köztük velem is) hogy amikor elkezdődik az invázió ne csak az Ellenállás várja felkészűlten őket, hanem a pár civil is.

Gondolom érdekel, hogy hogy milyenek is ezek a chalicotheriumoidok. Nos, a legtöbb fajjal ellentétben ők nem képesek a telepátiára, sőt, semmilyen spirituális képpességük nincs. A reptoidok ellrejtették előlük ezt a tudást, évezredeken át a materializmus hívei voltak. Egészen addig amíg rá nem jöttek arra, hogy a gömbvillámok igazából végtelen energiával rendelkező valamik, aminek valószínüleg nincs se kezdete, se vége. Örökké "él". valójában a gömbvillámok párhuzamos univerzumok között ugrálnak hála annak, hogy mozgás közben hatalmas elektromágneses teret generál, amivel kaput képesek csinálni az univerzumok között. A chalicotheriumok megépítették kis szerkezetüket, amivel képsesek voltak befogni egy gömbvillámot, ezáltal ingyenenrgiára tettek szert, ez lehővé tette, hogy elérjék, illetve meghaladják a fénysebességet. Így szerte az univerzumban képesek az utazásra, ezáltal megismerkedtek a Fényszövetséggel és ők is tagok lettek. Tulajdonképpen ők az egyetlen faj akik spiritualitás nélkül idáig eljutottak.

Ja, és egy kis érdekesség: a chalicotheriumoidok magyarul beszélnek, és már beiratkoztak egy egyéves alapfokú telepátia képzésre.

2011. aug. 22. 22:26
 33/45 anonim ***** válasza:
20%
Na, mindenről irtam csak a kapcsolatfelvéteről nem. :( mindegy, legalább most már ti is eme tudás birtokában vagytok.
2011. aug. 22. 22:28
 34/45 anonim ***** válasza:
Írogatnak többen is,aki látott/beszélt idegen lényekkel. Engem a téma érdekel, de soha nem találkoztam még földönkívüli lénnyel soha nem is láttam... Biztos hogy léteznek, már csak a nagy számok törvénye alapján. De az izgat a legjobban, hogy mikor jelenti be a média, hogy van idegen értelmes életforma a földön kívül is...hmm lehet ki is írom kérdésbe :D
2011. aug. 23. 16:06
 35/45 anonim ***** válasza:
Az élienek ismerik a gyakorikérdések.hu-t?
2011. aug. 24. 10:42
 36/45 A kérdező kommentje:
Csalódtam ebben az oldalban, én hiszek a földönkívüli életben és abban, hogy már a Földre is eljöttek, és azt hittem, hogy itt tényleg vannak olyanok akik már láttak vagy beszéltek földönkívülivel. De ahogy elolvastam itt a kérdéseket és hozzá szólásokat rájöttem, hogy ez inkább a mónika show-ra hasonlít sajnos. Ahol pár ember a pénzért és 5 perc hírnévért mindent kitalál és megtesz. 404 tegnapi története nekem inkább egy tizenéves meséjére hasonlított akinek megtetszett a nyolcadik utas a halál című film, sem mint egy igaz történetre.
2011. aug. 24. 12:50
 37/45 anonim ***** válasza:
Mondd már el!A semmiről,ami nincs,nem is volt,hogyan lehet értelmes,tudományos válaszokat ,értekezéseket írni?Csak Mónikásan,ahogy mondtad.A mesét,a hülyeséget,nemlehet megmagyarázni.
2011. aug. 24. 14:15
 38/45 Szükari ***** válasza:

"Az élienek ismerik a gyakorikérdések.hu-t?"

Nem ismerik,miből gondolod ezt?

2011. aug. 24. 17:05
 39/45 anonim ***** válasza:
Mert telepatikus üzenetet kaptam, hogy ne szekáljalak titeket az oldalon. Aztán egy kékesszürke kéz egy hatalmasat bszott a seggemre. Remélem nem egy ősi KlazspzsepánKszXmps párzási rituálé kezdődött el.
2011. aug. 25. 10:51
 40/45 norbi vagyok válasza:
még senki sem látott téged és nem beszélt veled senki.különben már egész biztosan világszenzáció lennél.
2011. szept. 17. 09:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!