Itt tényleg van olyan aki látott vagy beszélt már földönkívülivel?
Figyelt kérdés
2011. aug. 22. 17:07
11/45 Szükari válasza:
Igen,egyszer még jöttek.Sétáltam a hegyen és egyszer csak az űrhajójukban találtam magamat.Biztos felteleportáltak.Ismét ugyanabban az űrhajóban voltam és ugyanazokat a földönkívülieket láttam.Ráraktak egy övet a hasamra.Azt mondták,hogy ne féljek,csakismét megvizsgálnak.Megnyomtak valami virtuális gomot és az öv elkezdett világítani,villogni,majd hangokat kiadni.Ekkor megjelent egy monitor,amin betűk voltak.Levették rólam az övet.megkérdezték,hogy milyen hatással volt rám az ital,amit megitattak velem.Azt válaszoltam,hogy feltöltődtem energiával,három napig nem aludtam,még csak el sem fáradtam.Majd megkérdeztem tőlük,hogy hogyan tudnak beszélni velem.Azt mondták,hogy telepatikusan,majd megtanítottak rá.Megnyomtak egy gombot és ismét a hegyen találtam magamat.Többször nem találkoztam a valxundinokkal,csak néha telepatikusan beszélgettem velük.
12/45 Szükari válasza:
Nem nagyon szoktam a Valxundinokkal telepatikusan beszélni,mert nem nagyon szeretnek beszélgetni.A hrollokról viszont sokat tudok.
13/45 A kérdező kommentje:
djd téged is elraboltak az UFO-k? szükari miről szoktatok beszélni? Mit tudsz róluk?
2011. aug. 22. 18:02
14/45 Szükari válasza:
A hrollokról vagy a valxundinokról?
15/45 A kérdező kommentje:
Mind a kettőről, például ők milyen viszonyba vannak egymással? külön bolygón élnek?
2011. aug. 22. 18:08
16/45 Szükari válasza:
Igen,külön bolygón élnek,nincsenek kapcsolatban egymással.A Földhöz képest a valxundinok bolygóján meleg,a hrollok bolygóján hideg van.A valxundinok egy kicsivel fejlettebbek,de kevesen vannak,a hrollok viszont nagyon sokan.
17/45 A kérdező kommentje:
A NASA tud a létezésükről? vagy más idegen civilizáció létezéséről? Nagyon örülnék ha 404 is nyilatkozna erről.
2011. aug. 22. 18:12
18/45 Szükari válasza:
A hrollok nagyon hasonlítanak az emberekhez.Talán az atlantisziakkal vagy valamelyik ősi emberi civilizációval állnak rokonságban.Az embereknél kisebbek,alacsonyabbak.kb.150-160 centi között van az átlagmagasságuk.A bőrszínük világoskék-világoslila színű.Két lábuk és két kezük van.A kezükön és lábukon is öt ujj van,mint nekünk.Nem körmük van,hanem behúzható karmuk,amit fegyverként használnak.Annak ellenére,hogy hideg bolygón élnek,nincs sok szőrük.Hajuk van és néhol a kezükön és lábukon van egy kis szőr,kicsit kisebb mint az embereknél.Bajszuk,szakálluk egyáltalán nincs.Szemük sötétkék színű,alakja általában eltérő.Nem látnak valami jól,a szemük nagyon érzékeny a fényre,viszont látnak a sötétben is.Bolygójukon nappal sötétebb van mint itt,általában olyan világos szokott ott lenni,mint nálunk amikor be van borulva.A testükhöz képest nem nagy a fejük,hanem a fejük mérete illik a testükhöz.Szemük közepes méretű,orruk,szájuk és fülük kicsi.Nyakuk rövid.Mágikus tudás birtokában állnak.
19/45 Szükari válasza:
Erről annyit tudok,hogy a NASA talált baktériumokat a Marson,a Holdon és a meteorokban.
20/45 djd válasza:
Nem raboltak el, először csak telepatikus úton vették fel velem a kapcsolatot, majd az űrhajójukra vittek ekkor itatták velem a folyadékot mert elakartak vinni a bolygójukra, de egyszer csak idegesek lettek valamiért, nem mondták, hogy miért, és vissza vittek a Földre. Azóta telepatikusan beszélnek velem, ők szoktak keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!