Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Annyira szeretném felvenni...

Annyira szeretném felvenni 404 földönkívülivel a kapcsolatot hogy aztán ellopjam a tudásukat és meggazdagodjak! Hol kezdjem el? Mi a teendő?

Figyelt kérdés
2011. máj. 4. 12:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
61%
Kezdésnek őrülj meg.
2011. máj. 4. 13:13
 2/15 anonim ***** válasza:
Az már megvan úgy látom :)
2011. máj. 4. 13:18
 3/15 anonim ***** válasza:
nagyon nehéz és hosszadalmas lesz. kezdd 403 foldonkivulivel
2011. máj. 4. 13:28
 4/15 anonim ***** válasza:

Igen szerintem is meg van, már csak a második lépés kell,

Menny el a csillag születik-be és ott is örülj meg :D

A harmadik lépést kérdezd meg az én utánam író válaszolótól ő tudni fogja a választ.. :D

2011. máj. 4. 13:29
 5/15 anonim ***** válasza:
404 nem földönkívüli, hanem egy rendes ember, aki igazat mond.
2011. máj. 4. 13:45
 6/15 anonim ***** válasza:

404 ember deh öhm..

Inkább ezeket nézd meg:

http://www.youtube.com/watch?v=zpyb2NhJPP4

http://www.youtube.com/watch?v=VxrxpkyhMS4&NR=1

Ezekben több tény van mint eggyesek kitalációjában.

2011. máj. 4. 14:38
 7/15 anonim ***** válasza:
404 tényleg nem ember. Ő egy földönkívüli én már rájöttem de nem mondom meg hogy mert ezt ő is olvassa. A további leleplezés érdekében nem mondom hogy jöttem rá de majd egyszer talán.
2011. máj. 4. 15:01
 8/15 anonim ***** válasza:
44%
Én akkor jöttem rá hogy 404 földönkívüli amikor úgy beszélt mint Jézus. Úgy ember nem beszél. Csak egy példa: egyszer azt mondta hogy vedd észre szemedben a gerendát aztán máséba a szálkát. Hát egy mai ember mikor beszél így? Soha! 404 a múltból vett szavakat használja tehát egy olyan földönkívüli ami ráadásul a múltból jött a mostani jelenbe.
2011. máj. 4. 15:33
 9/15 anonim ***** válasza:
Vedd észre a saját udvarodon az 5 köbméter tehénsz@rt aztán más udvarán a kutyasz@rt. Ez is ókori bölcsesség.
2011. máj. 4. 15:59
 10/15 anonim ***** válasza:
Én már taliztam 404 el. Leis feküdtem vele. És amikor elélvezett, világított a szeme de csak addig amíg élvezett az kb. 6 mp volt. Ez komoly. És pirosan világított. Nagyon féltem de nem mertem szólni hogy mit láttam nehogy megöljön.
2011. máj. 4. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!