én sokszor látok olyan ízléstelen embereket, akiről süt, hogy földönkívüli....
2011. jan. 2. 19:59
2/18 anonim válasza:
És ez miért a szépség témakör? Elleshetünk tőlük szépségtrükköket? :D.
2011. jan. 2. 20:02
3/18 anonim válasza:
Én igen, szép volt és divatos.
2011. jan. 2. 20:53
4/18 anonim válasza:
Kedves kérdező, mint gondolsz, akik itt már sokan írtak ebben a témában válaszként, mind kivonultunk, mint én is. Hülyének, bunkónak, és nem normálisnak tituláltak minket. Pedig ha tudnák egyesek, mi is az igazság, félelmükben alábújnának az ágynak és onnan kukucskálnának. És soha többé nem piszkálnának azokat az embereket, akik kapcsolatban vannak velük. Mert akik kapcsolatban állnak a felsőbb inteligenciával le sem tojják a hülyéket.
2011. jan. 2. 21:51
5/18 anonim válasza:
Utolsó akkor írd le mi az igazság.Jah,hogy te sem tudod,bocs.. :D
2011. jan. 2. 21:53
6/18 A kérdező kommentje:
Komoly válaszok is érdekelnek, nem azért tettem föl, hogy bárkit is kritizáljak, bocsánat ha úgy tűnt volna...:D
2011. jan. 3. 09:25
7/18 anonim válasza:
Léteznek, mert ha a Földön kialakulhatott élet máshol miért ne?!
Nem láttam és nem is hiszem, hogy akarnék, mert kiskoromban féltem tőlük.
Ha vannak is, akkor sem építenek velünk kapcsolatot mert ha valaki kapcsolatot tartana fenn velük akkor az emberiség rohamos léptékű fejlődésnek indulna, mi pedig jelenlegi tanulmányaim szerint is hanyatlunk.
Remélem kielégítő választ adtam.
2011. jan. 3. 13:36
8/18 10dani10 válasza:
sztem az osztályfőnökömnek a szeme se áll jól :D
de Ufót szeretnék látni :D izgi lehet...lebasznám egy kővel :D
2011. jan. 3. 16:13
9/18 anonim válasza:
En nem lattam,de annyit tudok ,hogy az univerzum hatalmas amiben gondolom nem csak mi vagyunk.
Az idegeneket nem lehet tudni hogyan neznek,hisz akarhogy nezhetnek ki.
De az aki nem velt latni UFO-t az ne is akarja,mert a talalkozas sulyos sebeket ejthet az emberen.
Tehat a gyengeidegzetuek nehezen dolgoznak fel,es a felelem orokre bennuk baradhat.
Ismetlem a gyenge idegzetuek
2011. jan. 4. 18:18
10/18 anonim válasza:
hihi arra már gondoltatok hogy mivan aor ha a egész univerzumba vagy az egész világegyetemben mivagyunk a legfejlettebb faj ?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!