Volt már "élményed" földönkívülivel?
Íme a mai adag kezdete....
Várom már a krixraxos plejádos reptoidos beszólásokat.
Válaszom: nekem eddig semmi.
az ilyen kérdések feltevőivel kacsolatban úgy érzem, földönkívülinek pöttyögök a gépen a monitor előtt,
olyan élmény, olyan földönkívüli élmény...
nem volt és nem is lesz, mert ami nincs az ugye nincs :D
Na, a mai űrlényélményes kérdés kipipálva. Jöhet: a mi volt ez az égen, a hol van 404 és a tényleg jön a Nibiru és a ezek reptoidok vagy szíriusziak voltak kérdések :D
ma 15:31
én 2-őt de egyszer ők is seggbe basztak...
Nekem volt.
3szor történt meg velem,este arra ébredtem hogy nagyon félek és egyszerűen nem tudok mozogni,anyámnak kiabálni akarok de nem jön ki hang a számon,kb 2-3percig vagyok így,és érzem vki ál a hátam mögött,de nem tudok felé fordulni,ez volt az első.Nem álom volt,mondták egy páran biztos álmodtál!Nem vagyok bolond,100% hogy nem álom volt,és ne is hívjuk alvás paralízisnek.Másodjára nagyanyámnál voltam,szintén ugyanez történt mint először,mozdulni sem tudtam,hang sem jött ki a számon,de valahogy nem féltem annyira mint elsőre,kb 5percig tartott az érzés,de lehet csak én éreztem 5percnek...a harmadik eset volt a legdurvább,Ausztriában dolgoztam,hotelben,ami elég kihalt helyen volt ugyanís síparadicsomban volt,erdő vette körül a hotelt,több százméteres távolságban csak erdő és sípálya volt...szintén arra ébredtem hogy mozdulni sem tudok,félek,az egész szobában vakító fény van,de 1alakot sem látok,ufonautát.Csak fekszek és érzem hogy vki néz,majd remeg az ágy alattam, és 1óriási robbanást hallok,mintha 1űrhajó húzott volna el hatalmas sebességgel,ilyen hangot még nem hallottam!:S TÖBB HELYEN UTÁNA OLVASTAM MÁR MI IS TÖRTÉNHETETT VELEM,DE NEM TUDOM MÁSNAK TULAJDONÍTANI,MINT HOGY IDEGENEK JÁRTAK NÁLAM.HIPNÓZISSAL FELLEHETNE IDÉZNI MI IS TÖRTÉNT VELEM VALÓJÁBAN,NEM HISZEM HOGY ÁRTÓ SZÁNDÉKKAL JÁRTAK NÁLAM DE A HIPNÓZISTÓL AKKOR IS FÉLEK,AZÓTA ALLIG TUDOK ESTE ELALUDNI:s,alvásparalízist akik átélnek ugyanilyen dolgokról beszélnek,de szerintem ez hülyeség,adnak 1hülye nevet az emberek hogy tudják mire fogni az ilyen jelenségeket!Na mind1,remélem mással nem lesz ilyen,nyugodalmas éjszakát kívánok mindenkinek!
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!