Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Volt már "élményed" földönkívü...

M@x kérdése:

Volt már "élményed" földönkívülivel?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 2. 07:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
20:23-as! pedig kajak alvási paraizéd van. szerintem, mert én is olyan hangokat hallok amit még sose,nem tudok mozdulni meg blablabla, de szeintem ez álom féleség agy halucináció. nem hiszem hogy az ufók látogattak meg téged, vagy akkor ezek szerint én is "találkoztam" velükxD
2011. ápr. 29. 14:49
 12/12 anonim ***** válasza:

nekem annyira nem nagy a storim ,de viszont nem csak Én láttam!

15 környékén lehettem mikor bp egyik piacán voltam egy ismerősömmel és arra lettünk figyelmesek hogy mindenki az eget kémleli,mi is láttunk valamiket a távolban amik szinte egy helyben lebegtek egy olyan 10 perci aztán uzsgyi eltüntek.Amit láttunk az kettő kerek ezüstöszínű valami volt,ilyet még nem láttam mert csodálkoztam hogy egy helyben vannak és nagyon lassan távolodtak,majd eltüntek.

Volt még egy eset amikor este egy erdősrészen sétálgattunk majd nagy hirtelen zaj és fény,de nagyon hamar elhúzták a csíkot mi nem tudtuk mire vélni a dolgot mert arra gondoltunk hogy helikopter mert hirtelen ránk refiztek és már el is mentek,őszinte leszek ezt még mindig nemtudom hova tenni ,de sebaj.

Több ilyen nem volt .

2011. dec. 15. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!