Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Itt tényleg van olyan aki...

Itt tényleg van olyan aki látott vagy beszélt már földönkívülivel?

Figyelt kérdés
2011. aug. 22. 17:07
1 2 3 4 5
 21/45 A kérdező kommentje:
De ti most tényleg beszéltek velük vagy csak engem szívattok? telepatikus úton tudtok az emberekkel is beszélni?
2011. aug. 22. 18:36
 22/45 djd ***** válasza:
11%
nem mindegyik emberrel lehet így beszélni, van akinek csak a gondolatait látom van akinek még azt sem.
2011. aug. 22. 19:30
 23/45 anonim ***** válasza:

Ezekről a különleges nevű élőlényekről semmit nem hallottam eddig,mondd csak a nevüket ők mondták el neked?

Mert a neten ilyet nem találtam.

Te lennél az egyetlen ember akivel eddig foglalkoztak?

2011. aug. 22. 19:39
 24/45 anonim ***** válasza:
404 igen, keresd őt
2011. aug. 22. 19:43
 25/45 anonim ***** válasza:
100%

Röhögőgörcsöt kapok amikor a zöld löttyös mesét olvastam :'D.....

igen, elég vicces hogy itt minden 2. ember úgy beszél a (tal

án) létező idegenekről mintha puszi pajtások volnának

2011. aug. 22. 19:45
 26/45 anonim ***** válasza:
Csak 404 volt ott, és telepátiával beszélt velük.
2011. aug. 22. 20:19
 27/45 A kérdező kommentje:
Az mindegyikbe közös, hogy telepátiával beszéltek, most már tényleg nagyon kíváncsi lennék 404 válaszára is.
2011. aug. 22. 20:25
 28/45 Szükari ***** válasza:

"Ezekről a különleges nevű élőlényekről semmit nem hallottam eddig,mondd csak a nevüket ők mondták el neked? "

Igen,telepatikusan.

2011. aug. 22. 20:53
 29/45 A kérdező kommentje:
Van rá esély, hogy 404 válaszol? ti a gyakori kérdéseken kívül is tartjátok vele a kapcsolatot? Ferenczy Gergely kije? Mert ahogy kivettem az írásokból együtt élnek.
2011. aug. 22. 21:47
 30/45 x) ***** válasza:
Engem kétszer is elraboltak és fogva tartottak a bolygójukon. Az egész 2008 szeptember 13adikán kezdődött. Éppen a biciklimet zártam le a vegyesbolt előtt amikor egy furcsa csipogó hangot hallottam. Nem tudnám leírni hogy milyen volt, különleges. Megfordultam és nagy fényességet láttam, aztán már csak arra emlékszem hogy egy furcsa maszkot raktak az arcomra, amiből gáz jött. Olyan volt, mintha elaludtam volna, de mégis ébren lennék. Aztán megláttam pár kb 150 centi magas, kékesszürke lényt mellettem. Fölraktak egy kínpadnak látszó ágyra, amihez egy csomó zsinór meg elektróda csatlakozott. Egyébként a bolygón elképesztően hideg volt és köd borította az egészet. Valami furcsa szolárium szerű géppel tartották a testhőmérsékletemet a normál értéken. Aztán valami fura lézeres dologgal fölnyitották a hasamat. Ezután nem sokra emlékszem, pár másodperc alatt raktak be valamit a májam kellős közepébe. Nem láttam, de mégis tudtam hogy ott van. Azóta rengeteg orvosnál jártam vele, de egyik sem találta, meg is röntgeneztek, ultrahangoztak egyszer még fel is nyitottak, de nem találtak semmit. Bár azt mondták a májamba veszélyes lenne belenyúlni, mert ketté is szakadhat. De az a lényeg, hogy néha rettenetesen fáj, azt hiszem olyankor információkat küldenek és szereznek tőlem is vagy valami ilyesmi. Kommunikálnom sajnos nem sikerült velük, azóta sem találkoztam velük, csak érzem mikor az a valami bekapcsol bennem. Senki sem hisz nekem, mindenki azt mondja hogy menjek el pszichiáterhez de tudom hogy másokban is találtak már ilyen chippet. Egyébként azután hogy elraboltak a kanapén ébredtem és nagyon ki voltam hűlve. Valaki nem ismeri ezt a fajt véletlenül? Kékesszürke, hosszú csápszerű kezei vannak, nagy barna szemük és mintha pikkelyeik lennének de nem tudom mert nem érintettem meg őket. Örülök hogy végre kiírhattam ezt valahová.
2011. aug. 22. 22:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!