Felkészűltél már a Reptoid invázióra?
Arra gondoltam, segíthetnénk egymásnak azzal, hogy mesosszuk egymás között hogy ki hogyan készűl fel a végső küzdelemre, ezáltal növelnénk a túlélési esélyeinket.
Nos, ki mit tesz annak érdekében, hogy sikeresen átvészeljük az inváziót?
Én fél éve elkezdtem járni karate edzésre ha esetleg közelharcra kerülne a sor simán lerugjam a fejüket. Mindemelett holnap délután beiratkozom egy lövésziskolába, hogy tűzharcban is megálljam a helyem. További tervem még nincs, most még csak ezekre szeretnék öszponotsítani.
És ti mit tesztek a túlélés érdekében?
Hát valakinek le kell lepleznie a fake válaszokat is...
Azt hiszem ez én leszek. :D
"OSTOBA FÖLDLAKÓK!..." kezdetű válasz. 20:51
2012. 12. 21.-kór épp, hogy nem 3. hanem az 1. negyedben lesz a hold.
Én jól tudom mert mi reptoidok minden bolygót ekkor kezdünk leigázni. Ez általában azt jelenti ,hogy teliholdkór már ünnepelhetjük is győzelmünket.:D
Remélem nem szóltam megint el magam válaszadás közben :D
Nagyon nem menő rasszizmusért reportolni a tök normális válaszaim emberek.
Szégyeld el magad moderátor, azt hittem barátok vagyunk.
Értelmes embernek egyből feltűnik, hogy amit írtam, az vicc. Ha nevet rajta juppí, ha nem, akkor tudom sajnálni.. nemkell "leleplezni" ....
Wyrm: Ezjó volt! :'D
"hogy teliholdkór már ünnepelhetjük is győzelmünket.:D"
F*szt se fogtok ünnepelni. Már most látom, hogy jó szokásotokhoz híven elkúrjátok az egész melót.
az en hozzaszolasaimat is leszedtek.....:-(
;-)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!