Felkészűltél már a Reptoid invázióra?
Arra gondoltam, segíthetnénk egymásnak azzal, hogy mesosszuk egymás között hogy ki hogyan készűl fel a végső küzdelemre, ezáltal növelnénk a túlélési esélyeinket.
Nos, ki mit tesz annak érdekében, hogy sikeresen átvészeljük az inváziót?
Én fél éve elkezdtem járni karate edzésre ha esetleg közelharcra kerülne a sor simán lerugjam a fejüket. Mindemelett holnap délután beiratkozom egy lövésziskolába, hogy tűzharcban is megálljam a helyem. További tervem még nincs, most még csak ezekre szeretnék öszponotsítani.
És ti mit tesztek a túlélés érdekében?
Igen. Jelenleg még sokfajta új fegyveren dolgozunk a kormányokkal.
Csak sajnos mindent tudnak a reptoidok, jelenleg a Földön minden 500-adik ember reptoid. Rengeteg kémük a kormányoknál, nálunk kevés van csak, mert mi szűrjük az embereket.
Ha valóban lesz ilyen, attól függően hogy fog lezajlani: Ha kívülről fizikailag akarnak "leigázni" az nem érdekel, mert ha meghalok úgyis újjászületek 'szal nem érdekel a leigázás.:)
Ha belülről akarják befészkelni magukat az emberek agyába a tudtukon kívül és úgy irányítani őket, az megint nem fog menni, mert ennek már ismerem az előjeleit. De! ez is csak addig tart amíg meg nem halunk, vagy tudatunkra nem ébredünk.
Én személy szerint egyébként sem jelentenék veszélyt senkire úgyhogy biztosan békén hagynának.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!