Felkészűltél már a Reptoid invázióra?
Arra gondoltam, segíthetnénk egymásnak azzal, hogy mesosszuk egymás között hogy ki hogyan készűl fel a végső küzdelemre, ezáltal növelnénk a túlélési esélyeinket.
Nos, ki mit tesz annak érdekében, hogy sikeresen átvészeljük az inváziót?
Én fél éve elkezdtem járni karate edzésre ha esetleg közelharcra kerülne a sor simán lerugjam a fejüket. Mindemelett holnap délután beiratkozom egy lövésziskolába, hogy tűzharcban is megálljam a helyem. További tervem még nincs, most még csak ezekre szeretnék öszponotsítani.
És ti mit tesztek a túlélés érdekében?
Már kukáztam egy csomó centrifugát, úgyhogy hamarosan elkezdhetem az urándúsítást az atombombához (az ércet Józsi bá' adta, anno uránbányában dolgozott Pécsett és maradt nála egy kis elfekvő készlet). Béla most gyűjti a kidobott izzókból a volfrámot a rakétatesthez, Józsi üzemanyagot kever a ammóniumporból (táblákat mi csak jó céllal lopunk!), a számítógépboltos Sanyika pedig a vezérlésen dolgozik. Megoldjuk mi okosban!
Oszt, miután leesett a csészealjuk, odamegyünk a vasvellával meg a bicskával és jól ellátjuk a bajukat!
Igen, 76! A sok ezotéria típusú kérdéseknél lepontozták népem tagjait. PROBLEM?!
Pff... Obiwan... Obi a vukik sexrabszolgája lett, csendesen megsúgom a csillagközi súgókapun át...
*Kiegészítés*
De ugye a Józsibácsis fenyegetést a föld sem gondolja komolyan... :'| Igaz? :||||
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!