Felkészűltél már a Reptoid invázióra?
Arra gondoltam, segíthetnénk egymásnak azzal, hogy mesosszuk egymás között hogy ki hogyan készűl fel a végső küzdelemre, ezáltal növelnénk a túlélési esélyeinket.
Nos, ki mit tesz annak érdekében, hogy sikeresen átvészeljük az inváziót?
Én fél éve elkezdtem járni karate edzésre ha esetleg közelharcra kerülne a sor simán lerugjam a fejüket. Mindemelett holnap délután beiratkozom egy lövésziskolába, hogy tűzharcban is megálljam a helyem. További tervem még nincs, most még csak ezekre szeretnék öszponotsítani.
És ti mit tesztek a túlélés érdekében?
Próbáltam utánanézni, mi is a reptoid. Ezt találtam:
Bocs, de erre nem tudok eléggé felkészülni...
Hát ez az egész reptoid dolog szerintem hatalmas baromság, de tegyük fel hogy nem! Ha tényleg igaz lenne, akkor:
- technológiájuk nagyságrendekkel fejlettebb, mint a miénk
- képesek az alakváltásra, különféle elmetrükkökre, a manipuláció mesterei
- jobb fizikumúak, magasabbak, mint egy átlagos ember, tehát pusztakezes harcban sem hinném, hogy sok esély lenne ellenük
(az előbb leírtakat a netről olvastam össze, kb fél óra időráfordítással)
...szóval, hogy kapj végre egy értelmes választ is, SZERINTEM NEM LEHET FELKÉSZÜLNI EGY ILYEN TÁMADÁSRA!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!