Ha kitennénk a világűrbe azt a jelet a föld mellé amit 404 mondott, akkor megtámadnának, vagy kerülnének minket az UFO-k? (Többi a linkben)
404 írta: "Van egy jel, illetve ábra ha jobban tetszik, amitől sok -a galaxisunkban tartózkodó- idegen lény fél, ha azt meglátják. Beleégetni vagy feltetováltatni lehet tetováló szalonban a karra vagy a hátára, hogy amikor az idegenek elviszik az áldozatot, meglátván ezt az ábrát a testén félelmet gerjeszt bennük és elengedik. A jel látványától félnek, és nem nyúlnak ahhoz amin ez a jel van. Én a hátamra égettem a jelet és engem messzire elkerülnek. Ezt a jelet azok a földönkívüliek adták nekem ajándékba, akikkel tartom a kapcsolatot. Feri nem akarta hogy megjelöljem ezzel az ábrával, így ő most szabad préda lenne (és lesz is valamikor), de ő tudja, az ő döntése én nem befolyásolom semmivel. Én csak egyszer ajánlok fel mindent és vagy élnek vele az emberek, vagy nem. Mindenki maga dönt sorsáról."
Itt találtam: http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__2101..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!