Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ha kitennénk a világűrbe azt...

Ha kitennénk a világűrbe azt a jelet a föld mellé amit 404 mondott, akkor megtámadnának, vagy kerülnének minket az UFO-k? (Többi a linkben)

Figyelt kérdés

404 írta: "Van egy jel, illetve ábra ha jobban tetszik, amitől sok -a galaxisunkban tartózkodó- idegen lény fél, ha azt meglátják. Beleégetni vagy feltetováltatni lehet tetováló szalonban a karra vagy a hátára, hogy amikor az idegenek elviszik az áldozatot, meglátván ezt az ábrát a testén félelmet gerjeszt bennük és elengedik. A jel látványától félnek, és nem nyúlnak ahhoz amin ez a jel van. Én a hátamra égettem a jelet és engem messzire elkerülnek. Ezt a jelet azok a földönkívüliek adták nekem ajándékba, akikkel tartom a kapcsolatot. Feri nem akarta hogy megjelöljem ezzel az ábrával, így ő most szabad préda lenne (és lesz is valamikor), de ő tudja, az ő döntése én nem befolyásolom semmivel. Én csak egyszer ajánlok fel mindent és vagy élnek vele az emberek, vagy nem. Mindenki maga dönt sorsáról."

Itt találtam: http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__2101..

2011. aug. 15. 11:42
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
A műholdak tetejére fel lehetne szerelni 1 táblát, rajta a jellel.
2011. aug. 15. 19:29
 32/45 A kérdező kommentje:
Ez jó ötlet diator.
2011. aug. 15. 22:43
 33/45 H.Jani ***** válasza:
Kíváncsi vagyok arra az ábrára!!
2011. aug. 16. 19:12
 34/45 anonim válasza:
inkább rakjátok ki a jelet úgy, ahogy Batmant hívják, ilyen reflektorral :DDD biztos beválik :DDD
2011. aug. 17. 01:15
 35/45 anonim ***** válasza:

A Jelet sokféleképpen lehet ábrázolni; a lényeg az, hogy ha 11 pont egyezik a képen a standard Jellel, akkor az már felveszi az egyetlen, támadó szemléletű földönkívüli létforma számára félelmet keltő jelentéstartalmat.

Ezeket a rajzokat már régóta alkalmazzák a "mezőgazdaságban", az úgynevezett gabonakörökben. Azért írom úgy, hogy alkalmazzák, mert az ábrákat nem "mi" alkotjuk. Egy másik földönkívüli szerveződés által megbízott emberi lények kreálják ezeket önakaratukon kívül, úgynevezett zombi módban, teljesen alárendelve a felsőbbrendű intelligenciának. Habár a feladat teljesítése nem mindig töretlen...

2011. aug. 17. 01:40
 36/45 404 ***** válasza:
93%
Kockázatos lenne kitenni az űrbe. Az ember inkább lapuljon meg csendbe és ne küldözgessen jeleket mert még nincs felkészülve erre és nincs abban a helyzetben hogy megvédje magát ha támadás érné fajtáját. A bolygónak még csak védőpajzsa sincs. Más fajok pillanatok alatt el tudnák pusztítani a földet ha akarnák, de nem akarják. Ettől függetlenül nem szabad feltűnősködni.
2011. aug. 17. 02:04
 37/45 anonim ***** válasza:
Olyan jó volt egy kicsit koholt dolgokat állítani, doxazmákat írni és 404 cinkosának lenni:) Olyan könnyű:D És utána várni a reakciót. Marha jó. Próbáljátok ki! :D De komolyan!!! :)
2011. aug. 17. 02:30
 38/45 anonim ***** válasza:
:O
2011. aug. 17. 08:13
 39/45 anonim ***** válasza:
És az a jel mit jelent amúgy ?
2011. aug. 17. 08:17
 40/45 A kérdező kommentje:
Köszi 404 a választ. Már csak annyi érdekelne hogy néz ki ez az ábra és mit is jelent.
2011. aug. 17. 10:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!