Ha kitennénk a világűrbe azt a jelet a föld mellé amit 404 mondott, akkor megtámadnának, vagy kerülnének minket az UFO-k? (Többi a linkben)
404 írta: "Van egy jel, illetve ábra ha jobban tetszik, amitől sok -a galaxisunkban tartózkodó- idegen lény fél, ha azt meglátják. Beleégetni vagy feltetováltatni lehet tetováló szalonban a karra vagy a hátára, hogy amikor az idegenek elviszik az áldozatot, meglátván ezt az ábrát a testén félelmet gerjeszt bennük és elengedik. A jel látványától félnek, és nem nyúlnak ahhoz amin ez a jel van. Én a hátamra égettem a jelet és engem messzire elkerülnek. Ezt a jelet azok a földönkívüliek adták nekem ajándékba, akikkel tartom a kapcsolatot. Feri nem akarta hogy megjelöljem ezzel az ábrával, így ő most szabad préda lenne (és lesz is valamikor), de ő tudja, az ő döntése én nem befolyásolom semmivel. Én csak egyszer ajánlok fel mindent és vagy élnek vele az emberek, vagy nem. Mindenki maga dönt sorsáról."
Itt találtam: http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__2101..
Röhely !!
A fejlett technológiájú ufók, akik bölcsek és spirituális szinten is bőven felettünk vannak és akiket 404 szerint nem képes megakadályozni semmi hogy embereket raboljanak el, mert átteleportálják őket vastag betonfalakon (ami hülyeség) egyszerű sz@ros jeltől annyira befosnak, hogy már el sem mernek vinni senkit sem és hozzá sem mernek nyúlni ! :LOL
Kitűzzük a zászlónkra és nem támadnak meg minket. Lelövünk egy csészealjat átfestjük a jellel és vele az összes idegent lemészáróljuk, mivel ők fosnak tőle és ezek szerint menekülnek is. Gyerekek el vanb intézve az emberi világuralom !! :LOL
"A jel látványától félnek, és nem nyúlnak ahhoz amin ez a jel van. Én a hátamra égettem a jelet és engem messzire elkerülnek."
Én nem tetováltattam a hátamra semmit, mégis elkerülnek a földönkívüliek.
Ki érti...
:))
A jel véderejét úgy lehet elképzelni, hogy van egy alma amit leszedtek a fáról és észreveszitek, hogy kukac van benne és akkor már nem akarjátok megenni tudom rossz hasonlat, mert az emberek kivágják de nem jutott jobb az eszembe.
Akik jó szándékkal látogatnak el hozzánk azok a beleegyezésed nélkül nem visznek el és nem tesznek veled semmit, őket egyáltalán nem kell távoltartani, mert érzik is rajtad, hogy félsz tőlük és akkor eltűnnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!