Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ha kitennénk a világűrbe azt...

Ha kitennénk a világűrbe azt a jelet a föld mellé amit 404 mondott, akkor megtámadnának, vagy kerülnének minket az UFO-k? (Többi a linkben)

Figyelt kérdés

404 írta: "Van egy jel, illetve ábra ha jobban tetszik, amitől sok -a galaxisunkban tartózkodó- idegen lény fél, ha azt meglátják. Beleégetni vagy feltetováltatni lehet tetováló szalonban a karra vagy a hátára, hogy amikor az idegenek elviszik az áldozatot, meglátván ezt az ábrát a testén félelmet gerjeszt bennük és elengedik. A jel látványától félnek, és nem nyúlnak ahhoz amin ez a jel van. Én a hátamra égettem a jelet és engem messzire elkerülnek. Ezt a jelet azok a földönkívüliek adták nekem ajándékba, akikkel tartom a kapcsolatot. Feri nem akarta hogy megjelöljem ezzel az ábrával, így ő most szabad préda lenne (és lesz is valamikor), de ő tudja, az ő döntése én nem befolyásolom semmivel. Én csak egyszer ajánlok fel mindent és vagy élnek vele az emberek, vagy nem. Mindenki maga dönt sorsáról."

Itt találtam: http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__2101..

2011. aug. 15. 11:42
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
Hmm tényleg ez érdekes felvetés h vannak-e érzelmeik és hogy vajon milyen társadalomban élnek...
2011. aug. 15. 15:07
 22/45 anonim ***** válasza:
9%
Elég furcsa gondolat, hogy egy jel félelmet keltsen a földönkívüliekben, mert ez nem lehetséges, pl: egy halálfej sem kelt benned félelmet ami egy palack oldalán van mégsem iszod meg.
2011. aug. 15. 15:17
 23/45 anonim ***** válasza:
0%
Pontosan erről beszélek Jesus Christ, hogy 404 szavait megfelelő jelentéskörnyezetben értelmezzük, nem szabad hozzáképzelni semmit sem, mert akkor megváltozna a jelentése. Egyébként is eléggé zavartan fogalmaz :S
2011. aug. 15. 15:23
 24/45 anonim ***** válasza:
0%

Azt én sem tudom, hogy mit képzeltem hozzá.

Mellesleg tetoválás formájában nem ér semmit mivel a tárgy formája a fontos egy rajz teljesen sík szóval ennyit erről.

Egyes földönkívüli fajoknak tényleg nincsenek érzéseik így félelmet sem tudnak érezni de erről csak 404 beszélt.

2011. aug. 15. 15:29
 25/45 anonim ***** válasza:
0%
Hát ez az hogy 404 összevissza beszél.
2011. aug. 15. 15:33
 26/45 anonim ***** válasza:

T. 404!

Kérem, legalább csak annyit válaszoljon hogy igen, vagy nem, hogy tudjuk elolvasta az ajánlatunkat! Természetesen a megállapodást írásban kötnénk meg, így garantáljuk hogy Ön megkapja az 50%-os jutalékot. Kérem, mérlegelje és válaszoljon.

Köszönjük!

2011. aug. 15. 15:37
 27/45 anonim ***** válasza:
hmm valamiről lemaradtunk??
2011. aug. 15. 15:40
 28/45 anonim ***** válasza:
0%
Both Elődnek. Tudom hogy tudósok, mint Both Előd nem foglalkoznak ilyen marhaságokkal amiket 404 zagyvál össze, maximum egy szkeptikus konferenciára lehetne kiállítási példány, de neki nem kell tutli jutalék amikor gazdag ufós ereklye gyűjtő és níílvánvalóan te sem Both előd vagy hanem egy gyerkőc :D... Lepd meg 404-et valami ufós mütyűrrel arra ráharap:LOL Mint hal a kukacra
2011. aug. 15. 15:44
 29/45 anonim ***** válasza:
8%
Azt sem tudjátok miről írkáltok... Legalább tegyétek hozzá, hogy "ha lenne ilyen jel, akkor...". Nincs ennek a jelnek a létezésére semmilyen bizonyíték, fatal személyét illetőn nincs semmilyen bizonyíték, nincs bizonyíték a földönkívüliek létezésére. De legalább a "jel" kinézetére kitalálhattatok volna valamit, mer' ez így ultrabéna:D További jó elmélkedést.
2011. aug. 15. 16:03
 30/45 anonim ***** válasza:
Hogy akarod kirakni a jelet a világűrbe?
2011. aug. 15. 18:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!