Csak nekem van ennyire elmondhatatlan durva UFO fóbiám, h már 2. éjjel nem alszom?
Figyelt kérdés
Elegem van, rettegek! Valószínűtlennek tartom, h ide jönne bármilyen földönkívüli lény. Mégis annyira félek, h már nem bírom. Összeroppanok. (Tudom, h nem UFO észlelés éppen amiről beszélek, de ez tűnt így gyorsan a legmegfelelőbbnek)2011. júl. 27. 03:56
31/43 A kérdező kommentje:
ja és elnézést, h ennyire ragaszkodom az UFO szóhoz, de én tőlük félek. A földönkívüliektől már kevésbé. Tudom, h most akkora hülyeséget mondtam, h mindjárt leszakad az ég, de nem tudom máshogy elmondani. Tudom, h ugyanazok, de nekem UFO fóbiám van, akármilyen agyhelyesnek is tűnök ezzel a kijelentésemmel.
2011. júl. 29. 01:46
32/43 anonim válasza:
Én kb. 13-14 éves koromig nagyon féltem tőlük (ugyanattól mint te). Mindig benéztem a fürdőszobába, a függöny mögé stb. Olyan rémálmaim voltak, hogy csak na. Aztán szépen lassan elkezdtek jobban érdekelni a valós életbeli problémák. Lefoglaltam magamat és megszűnt a félelem. Persze azért nem találkoznék eggyel se! :D Nézz olyan filmeket, amikben kiparodizálják őket, vagy legyőzik. Az talán segítene. A másik megoldás talán, hogy ilyen jellegű komolyabb filmeket nézz, bár ez elég nehéz megoldás. És felelősséget nem vállalok érte. ;D
33/43 anonim válasza:
Ha gondolod beszélgethetünk erről. :) Előző voltam.
34/43 anonim válasza:
Remélem még nem vittek el téged... ;P
35/43 A kérdező kommentje:
ne haragudjatok, de próbálom magam lefoglalni mostanság:) tegnap reggeltől estig a hagymaföldön dolgoztam, ma varrni akartam megtanulni, bár nem jött össze mert senki sem ért ehhez az 1000 éves géphez:) most, h visszaköltöztem a másik szobába, enyhült a félelmem, bár még most is vannak pillanatok.. de már össze sem hasonlítható. fogalmam sincs, miért van ez. amennyire kellemes lenne ebben a szobában aludni, annyira félelmetes. ez régen apa még régebben meg apa és mama szobája volt. tavaly vagy tavalyelőtt(?) újítottuk fel, h nekem is legyen egy kicsit normálisabb méretű szobám. lehet, h valami egész más van a dologban amely ebben a szobában a félelmemet okozza? már nem is tudom, h hová gondoljak. egyébként mama és apa halála után is észleltünk anyával mindketten furcsa dolgokat. mamánál először én. anya teljesen hülyének nézett, majd végül belátta, h nem normális dolgok történnek. apa halála után szinte természetesnek vettük. de aztán minden elmúlt. minden ilyen furcsa észlelés. lehet még ilyesmi lenne a dologban csak mivel nekem ilyen fóbiám van ettől félek?
2011. aug. 1. 20:45
36/43 Baracsi Ágota válasza:
Kedves Kérdező! Létezik olyan is, hogy "tárgyatlan félelem" (velem is volt ilyen.) Először csak félni kezdtem, aztán találtam is valamit, amitől félhetek. (Legdurvább eset: telihold vagy a puszta csillagos ég.) Melegfrontra a jelenség erősödött. Egy tudós barátom szerint a légköri frontokat kísérő alacsony frekvenciájú ún. infrahangok okozhatnak ilyesmit...
37/43 anonim válasza:
Jó hallani, hogy lefoglalod magadat! Íme egy ember, aki nem csak sajnálkozik a problémái miatt, hanem próbál tenni ellene! Csak így tovább!
38/43 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Köszönom,hogy megfogadtad a tanácsomat!ugye h jobb?csak így tovább!!
39/43 A kérdező kommentje:
én köszönöm minden egyes válaszadónak a segítséget, biztos vagyok benne, h minden válasz segített. azt hiszem jó úton haladok és viszonylag gyorsan javult a helyzetem, sokkal rosszabb is lehetett volna. tényleg köszönöm:)
2011. aug. 2. 20:43
40/43 anonim válasza:
A lenyeg,hogy ne nezz horrorfilmeket stb amibol estleg megaradna kep amit bekepzelnel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!