Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Csak nekem van ennyire elmondh...

Csak nekem van ennyire elmondhatatlan durva UFO fóbiám, h már 2. éjjel nem alszom?

Figyelt kérdés
Elegem van, rettegek! Valószínűtlennek tartom, h ide jönne bármilyen földönkívüli lény. Mégis annyira félek, h már nem bírom. Összeroppanok. (Tudom, h nem UFO észlelés éppen amiről beszélek, de ez tűnt így gyorsan a legmegfelelőbbnek)
2011. júl. 27. 03:56
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
Volt nekem is ilyen,nem feltétlenül hittem,hogy meglátogatnak,de mégis féltem s ez egyik napról a másikra jött rám éjjel.
2011. júl. 27. 12:38
 12/43 anonim ***** válasza:
A pszichológus nem jó ötlet, mert ha egy igazi realitás-párti ember, akkor még a végén "hangok a fejben"-re gyanakszik majd és bezárat két hétre a zárt osztályra. Ott meg mást se adnak, csak nyugtatót. Remek megoldások hada, köszönjük meg az orvostudomány vaskalaposságának sok téren! Meg kell fogalmaznod magadban, hogy konkrétan miért félsz tőlük? Ugyanis az ambivalens vonzódom és félek is arra utal számomra, hogy nem tudsz eleget a témáról, pedig érdekel. Az ember attól fél, amit nem ismer. Az UFO-kal való ismerkedés sem egyszerű, mert háromból kettő írást, könyvet nem lehet komolyan venni (szenzációhajhász írók és más szándékos valóság-elferdítők miatt). Szerintem kicsit sok a szabadidőd, mert ha alaposan elfáradnál minden nap fizikailag és szellemileg is, akkor nem lenne erőd éjszakázni és gondolkodni. Tehát megoldás lehet sűrűbb programokkal teli életet alkotni magadnak. A kíváncsiságodat pedig lassanként ki kellene elégítened, mert még valós betegségek is előjöhetnek rajtad attól, ahogy belelovalod magad a kérdésbe. Az ajtó üvegezése könnyen megoldható öntapadós tapétával kívül és belül is, ami azért nem olyan giccses, mint egy függöny. Egyébként attól félsz konkrétan, hogy meglátod őket vagy ami utána következne? Szerinted mi következhet, amitől félned kellene? Még valami: pszichésen irtózhat az ember lényektől, például a szárnyasoktól és az is hasonló érzés, mint a félelem, de mégsem az. Vizsgáld meg, mit érzel!
2011. júl. 27. 17:41
 13/43 anonim ***** válasza:
20%
ha ennyire élénk a fantázája valakinke hogy azért nem tud elaludni mert mi van ha meglátogatnak az ufok alvás közben vagy urambá barnább bűrű honfitársaink betörnek alvás közben, földrengés lesz alvás közben, kitör a 3. világháború alvás közben a feleségem megfojt alvás közben vagy megcsíp 20 lódarázs alvás közben stb. az szerintem nézzen meg egy horror filmet elalvás előtt és igyon rá egy sört!
2011. júl. 27. 18:51
 14/43 A kérdező kommentje:

semmi mástól nem félek alvás közben. komolyan, a betörőktől sem, a természeti katasztrófáktól sem. esetleg ha rám jön a pókoktól, de attól még el tudok aludni. valóban sok a szabadidőm így a nyári szünetben, de a nap végére azért mindig elfáradok. 2 kisgyerekre vigyázok, persze besegít anya is, de velem több időt töltenek. mindkettő jóval elevenebb az átlagnál, és ezt nem azért mondom, mert mindenkinek azzal a legnehezebb amivel éppen dolga van. az idősebbek is megerősítik, h ilyeneket még nem is láttak. most altattam el a kicsit, a nagyobb koraeste ment haza. simán tudnék aludni, már előbb is majdnem bealudtam keresztlányom mellett a fotelben, mégsem megy, mert félek. egyébként már próbálkoztam azzal, h utánuk járjak, és én is teljesen egyetértek ezzel, h az ember attól fél amit nem ismer. amint először meghallottam ezt a mondatot életemben, igaznak véltem. de egyszerűen a róluk való olvasás, kép nézés, ne adj Isten videó is csak mégjobban a frászt hozza rám. van hogy magától a szótól is megijedek. akár írásban akár szóban. szóval nem bírom kielégíteni a kíváncsiságomat ettől a hatalmas és állatira idegesítő félelmemtől.

most azt találtam ki, h úgy alszom el, h a folyosón ég a villany. így kilátok oda is és a szobámba is annyi fény jön be, h mindent látok, de kb tudok mellette aludni. ha ez nem működik, fogalmam nincs mit csinálok. nagyon unom már.

2011. júl. 27. 21:58
 15/43 A kérdező kommentje:
ja! és egyébként nem alvás közben félek, hanem alvás helyett..:)
2011. júl. 27. 21:59
 16/43 anonim ***** válasza:

Értem, tehát alapvetően a látvány borzaszt el téged.

Csak ez a tipikus kép jön be a tudatodba róluk, amit az emberek többsége ismer és kommentedben leírtál?

Tulajdonképpen olvastál már róluk bulvárhíreken kívül komolyabb írásokat?

Akarsz olvasni róluk?

Tanácsolom, hogy ne olyannal beszélgess róla, akinek más az életszemlélete korból és egyéb okokból adódóan, mert ha csak rád legyintenek vagy általános válaszokkal akarják a témát ejteni, azzal nem segítenek, csak rontanak a helyzeteden. A kibeszélés illetve beszélgetés segít. Nincs ilyen ember a környezetedben? Mert ha olvasni sem mersz róluk, akkor legalább beszélgess olyannal, akit ugyanúgy érdekel és olvasott ezt-azt. Talán nem lesz számodra olyan ijesztő, ha beszédben hallod és nem neked kell rávenned magadat, hogy elolvasd.

Mindemellett csak te tudsz segíteni magadon és úgy látom máshogyan nem, csak ha foglalkozol a témával. Szép dolog gyerekekre vigyázni és valóban fárasztó, de szellemi képességeidet nem használod eléggé közben. Ki kell találnod még valamit hozzá esetleg egy kis sporttal kombinálva. Nem segít anyukáddal való nagy korkülönbség sem, akármilyen fiatalos felfogású, ő nem ebben nőtt fel. Az UFO kifejezés sem ideális, inkább más életformáknak hívnám a helyedben. Mégiscsak "emberibb" szó :).

Amúgy nekem is van véleményem a témáról, de nem akarom itt fárasztani a hitetleneket vele.

2011. júl. 27. 23:19
 17/43 anonim ***** válasza:
Foglald el magad sportolj es ne gondolj baromsagokra.Itt a megoldas!bocsi mobilon voltam.
2011. júl. 27. 23:19
 18/43 A kérdező kommentje:

A sport remek lenne, de problémás. Volt, h futottam bicikliztem, de egyedül szörnyű. nem igazán tudnék erre társat keríteni. Nagyon szeretek röpizni, kosarazni és táncolni, de ezek meg nem férnek bele a keretbe. felüléseztem is annak idején, de az meg tönkrevágta a gerincem. annyira pedig tapasztalataim szerint semmi nem foglal le, h ne tudjak félni a földönkívüliektől. egyébként érdekes, de kimondottan ettől a nagy fej nagy fekete szem, vékony, halványzöld, fényes, eres test, alacsony termet. ettől félek. irtózom tőlük. van az a film, h alien vs predator. nem láttam, csak képeket azokról az alienekről. azok nem rémisztenek meg. nyilván nem csókolgatném körbe, ha bejönne egy olyan a szobámba, de egész más. tudok rá úgy tekinteni, mint egy szimpla filmbeli szörnyre, pedig alien.

egyébként így, h nyitva van az ajtóm és ég a folyosón a villany(tök jó lesz a villanyszámla..) mérföldekkel jobban vagyok, de még most sem vagyok nyugodt. és ez sem azért van, mert kevésbé félnék tőlük, hanem mert kevésbé van sötét. ezt az egész rettegést megszüntetni szeretném, nem csak elfedegetni, mert így vagy úgy de úgyis előjön.

2011. júl. 27. 23:42
 19/43 anonim ***** válasza:

Mi led izzókat használunk, mert éjjel is világítunk a gyerekek miatt. Az pedig szinte semmit sem fogyaszt.

A sportról annyit, hogy számtalan ingyenes megoldás van, csak akarni kell. Elkezdeni nehéz, de utána pár perc múlva jobb kedved lesz. A kinézetükről annyit, hogy nem tehet róla az a szerencsétlen, hogy ilyen. Ha olyan. Mert ugye nem lehet tutira tudni. Viszont akkor nekik is elég gáz a mi külsőnk. :) Látod, hogy beszélni kell róla és jobb lesz a kedved? Úgy érzem, kicsit sok a kifogásod, pedig több megoldás is a rendelkezésedre áll. Csak te teheted jobbá az életedet, más esetleg segíthet. Döntsél jól, remélem meglesz az eredménye!

2011. júl. 27. 23:50
 20/43 A kérdező kommentje:
Mindent értek, mindennel egyetértek. Az agyam a helyén van. A félelmem erre viszont magasról tesz:)
2011. júl. 28. 00:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!