Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Csak nekem van ennyire elmondh...

Csak nekem van ennyire elmondhatatlan durva UFO fóbiám, h már 2. éjjel nem alszom?

Figyelt kérdés
Elegem van, rettegek! Valószínűtlennek tartom, h ide jönne bármilyen földönkívüli lény. Mégis annyira félek, h már nem bírom. Összeroppanok. (Tudom, h nem UFO észlelés éppen amiről beszélek, de ez tűnt így gyorsan a legmegfelelőbbnek)
2011. júl. 27. 03:56
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
naés mi váltotta ki ezt a nagy rettegést? Eddigi éjjeleiden aludtál rendesen, akkor mért nem rettegtél? Amúgy lehet itt van az ufó elásva. Lehet elraboltak és mindenféle borzalmas kegyetlen kísérleteket hajtottak végre rajtad, és valahol tudod ezt, ezért rettegsz. Igazából minden okod megvan rá. Nézd meg mit tettek 404 el. Valaha ő is egy volt közüllünk. Lehet nem látszik, de egykor ő is egy normális ember volt. Dolgozd fel mert meghülyülsz.
2011. júl. 27. 04:30
 2/43 anonim ***** válasza:
én is ugyan így vagyok, de nem csak OFu-kal. én ugy oldottam meg,hogy csak 1x bebizonyítottam magamnak ha csukva tartom a szemem nemfog történni semmi rossz. probáld ki. feküdj le hunyd be a szemedet és hidd el nemfog semmi történni. ha igen megnyalom a saját herémet.
2011. júl. 27. 06:29
 3/43 anonim ***** válasza:
mi lett 404el? :O
2011. júl. 27. 06:38
 4/43 anonim ***** válasza:
mindig az jön ki rá, hogy nem található
2011. júl. 27. 08:03
 5/43 anonim ***** válasza:

Megértelek, mert nekem is volt pár ilyen félős éjjelen és időnként előjön még most is néha.

Tényleg próbálj meg sötétben lenni egy ideig, majd elaludni és mondd magadban, hogy nincsen itt semmi, nagyon kevés esély van rá, hogy épp hozzád jönnek el, főleg ha nem egy kis eldugott tanyán élsz.

Ha nagyon nem javul a helyzet, akkor írhatsz nyugodtan privátban én már leküzdöttem a félelmemet. Nem akarom, hogy úgy járj, mint szegény 404, akit azóta sem hoztak vissza, ha minden igaz.

2011. júl. 27. 08:09
 6/43 anonim ***** válasza:
Pszihiáter.
2011. júl. 27. 10:32
 7/43 Valaki Renáta ***** válasza:

Nagyon nem ajánlanám a pszichológust. Felír valami pszichotróp szert és mehetsz.

Biztos, hogy ez nem oldja meg a problémáidat, viszont a mellékhatások garantáltak.

2011. júl. 27. 12:21
 8/43 anonim ***** válasza:

én kb 12-14 évesen voltam ilyen. este szinte éreztem, hogy ott állnak az ágyam felett. úgy befordultam a falhoz.. meg elbújtam a takaró alá... de tudtam, hogy tuti nincs semmi.

bár akkor tényleg féltem mikor hallottam az ágyam mellől kopogást, meg apró morajokat... nem képzelődtem... a hörcsögöm volt, a forgáccsal játszott :D

el fog múlni, csak abban kell igazán hinni hogy nincs ott semmi, és a legfontosabb: ne gondolj rá! tereld el a figyelmed

a tudat szabja meg a valóságot, ez már a hazugságvizsgáló gép feltalálása óta tudományos tény. több fizikus is alátámasztotta ezt. a gondolatnak teremtő ereje van, így ha sokat gondolsz valamire, az előbb-utóbb bekövetkezik (pl sokat gondolsz egy emberre és "váratlanul" fel fog hívni téged)

vagy gondolj bele így:

tegyük fel hogy ufo vagy. életed felét azzal töltöd, hogy a föld felé utazol. megérezel és azzal pocsékolnád a maradék kevés idődet, hogy ijesztgeted az embereket? nyilván nem...

2011. júl. 27. 12:24
 9/43 A kérdező kommentje:
Kiskorom óta érdeklődöm az UFO-k iránt, bár mindig is tartottam tőlük. Pár éve ez a félelem felerősödött. Kicsit olyan, mintha piromániás lennék de közben rettegnék a tűztől. Ambivalens érzések, bár a félelem már eluralkodott rajtam. Szóval már rég tartok tőlük, és anya (62, én 18) tegnapelőttelőtt ilyet szól a tv előtt: "UFO-t láttak Svájcban!" Én erre jól leteremtettem, h minek kellett ilyet mondania, tudja így is mennyi bajom van velük. Ő erre azt mondja, h de most minek félek, hol van ide Svájc. Én pedig közöltem vele, h akkor is rettegnék tőlük, ha valaki bebizonyítaná, h nem léteznek. Egyébként éjszaka egy szobában alszunk anyával, mután apa meghalt 3 éve és csak ketten élünk a házban. De most itt van unokaöcsém(8) és keresztlányom(3) így inkább ők alszanak anyával, azaz a mamájukkal egy szobában. Én addig átköltöztem a saját szobámba. Imádok itt aludni, borzasztzó otthonos, de most mintha rémálom lenne az itt alvás. Alig várom, h felkeljen a nap és végre tudjak aludni. Gondoltam, h írok a pszichológusomnak (gyenge lelkületű vagyok és néha összetörik bennem a világ, ezért van rá szükségem)de nem tudom, h ő most ezzel tudna-e egyáltalán mit kezdeni, mivel egész más téren fordultam eredetileg hozzá. Egyébként üveges a szobám ajtaja, és folyamatosan azt érzem, h figyelnek az ajtóüvegen keresztül a folyosóról. Néha még alakokat is látok. Tudjátok tipikusan ez a nagy fej vékony, alacsony test meg minden. Már nappal is állandóan ellenőrzöm az ajtómat, most is, pedig be sincs csukva, mindenki ébren és beszélgetnek. Ha meglátok egy képet egy UFO-ról, sikítok, elrohanok, elfordulok néha még sírok is. Attól is tartok, hogyha esetleg valaha összefutnék egyel vagy többel(bár teljesen valószínűtlennek tartom valamiért) és rájuk támadnék önvédelem céljából, magamra haragítanám az összeset.. Ha pedig nem védekezek, akkor is menthetetlen helyzetben vagyok. Megőrülök, széthasít a félelem. Ne haragudjatok, h ennyit rizsázok és köszönöm annak, aki elolvassa, de már megőrülök.
2011. júl. 27. 12:35
 10/43 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló. Én is tisztában vagyok azzal, amit írtál. A gondolatnak teremtő ereje van, saját bőrömön tapasztalom. Éppen ezért is külön félek. Nem bírom irányítani magam. Félek, így rájuk gondolok. Majd attól is félek, h rájuk gondolok és folyamatosan erősödik egyik miatt a másik. Ördögi kör, és képtelen vagyok kilépni belőle.
2011. júl. 27. 12:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!