Csak nekem van ennyire elmondhatatlan durva UFO fóbiám, h már 2. éjjel nem alszom?
Megértelek, mert nekem is volt pár ilyen félős éjjelen és időnként előjön még most is néha.
Tényleg próbálj meg sötétben lenni egy ideig, majd elaludni és mondd magadban, hogy nincsen itt semmi, nagyon kevés esély van rá, hogy épp hozzád jönnek el, főleg ha nem egy kis eldugott tanyán élsz.
Ha nagyon nem javul a helyzet, akkor írhatsz nyugodtan privátban én már leküzdöttem a félelmemet. Nem akarom, hogy úgy járj, mint szegény 404, akit azóta sem hoztak vissza, ha minden igaz.
Nagyon nem ajánlanám a pszichológust. Felír valami pszichotróp szert és mehetsz.
Biztos, hogy ez nem oldja meg a problémáidat, viszont a mellékhatások garantáltak.
én kb 12-14 évesen voltam ilyen. este szinte éreztem, hogy ott állnak az ágyam felett. úgy befordultam a falhoz.. meg elbújtam a takaró alá... de tudtam, hogy tuti nincs semmi.
bár akkor tényleg féltem mikor hallottam az ágyam mellől kopogást, meg apró morajokat... nem képzelődtem... a hörcsögöm volt, a forgáccsal játszott :D
el fog múlni, csak abban kell igazán hinni hogy nincs ott semmi, és a legfontosabb: ne gondolj rá! tereld el a figyelmed
a tudat szabja meg a valóságot, ez már a hazugságvizsgáló gép feltalálása óta tudományos tény. több fizikus is alátámasztotta ezt. a gondolatnak teremtő ereje van, így ha sokat gondolsz valamire, az előbb-utóbb bekövetkezik (pl sokat gondolsz egy emberre és "váratlanul" fel fog hívni téged)
vagy gondolj bele így:
tegyük fel hogy ufo vagy. életed felét azzal töltöd, hogy a föld felé utazol. megérezel és azzal pocsékolnád a maradék kevés idődet, hogy ijesztgeted az embereket? nyilván nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!