Miért félek álmomban mániákusan a fájdalomtól és a haláltól? Minden héten van ilyen s már annyira félek a végén, hogy tudom alszom de nembírok felébredni.
Volt egy időszak nekem is az életemben, amikor össze-vissza álmodtam mindenféle szörnyűséget és máig nem tudom az okát. (Nem ettem későn, nem néztem ronda filmet (egyébként sem szoktam, negatív dolog sem történt velem). Aztán egyszer csak, mintha elvágták volna, azóta se jött vissza. És figyelmeztető álom sem volt, mert utána sem történt semmi szörnyűség. Szóval nem tudom, lehet hogy valami régi sérelmet, vagy valamit így dolgoztam fel... Lehet, veled is ilyesmi van.
Vagy annyira kimerült vagy, stresszes vagy, hogy így dolgozza fel az agyad, hogy menekülsz álmodban.
köszi a válaszokat
Sajnos évek óta tart ezért nemhiszem, hogy elmúlik mostanában. Volt olyan is, hogy a kertvégében hullákat temettünk el, én visszamentem piszkálni őket de csak óvatosan mert féltem, hogy apu dühös lessz. Aztán mindenhol vámpírok voltak és kergettek, én meg felmásztam egy viskó tetejére de ők ugráltak a bokámért. Többször belémharaptak de én annyira féltem, hogy elkeztem alkudozni velük, hogy ha óvatosan csinálják akkor lemegyek XS hülye álmaim vannak az biztos. Reggelente a párom mindig kérdezget s félóráig nevet rajtam, legalább neki jól indul napja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!