Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Találtak már fel valami...

Találtak már fel valami gyógyszert arra az esetre ha kihúzzák az ember fogát, és majd meg bolondul a fájdalomtól, mert begyulladt az ínye?

Figyelt kérdés
hétfőn húzták ki a bal 7-esemet,mert a bölcsességfogam szétroncsolta az egészet, de majd meg zavarodok még most is annyira fáj... aludni nem tudok, enni is csak keveset, de igazából a temérdek fájdalomcsillapítótól nagyon nincs is étvágyam. de azért kellemetlen egy picit, szóval kezd elegem lenni belőle.gennyes gyulladás, szóval rohadtul kellemetlen. mit tehetek ilyenkor?
2011. szept. 17. 20:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
visszamész a fogorvoshoz, hogy tisztítsa ki
2011. szept. 17. 20:35
 2/13 anonim ***** válasza:

Igen találtak fel.

Először is rengeteg pihenés, és semmi emelés erőlködés legalább egy hétig.

Másodszor nem csak fájdalomcsillapító, hanem a ha genynes akkor gyulladáscsökkentő antibiotikum szedése is, pl augmentin.

Harmadszor, íny ecsetelő vételezése a gyógyszertárból, továbbá száj öblítés neomagnolos vízzel, vagy azzal a drága szájöblítővel amit árulnak meg reklámoznak valami xxx vagy mi sose nézek tvt szóval passz.

2011. szept. 17. 20:40
 3/13 A kérdező kommentje:
ebben a pillanatban épp kamillateával ápolom magam, kipróbáltam már a tantum verdét, a fájdalom ellen cataflammal védekezem de már rohadtul fáj tőle a hasam.fogorvoshoz NEM megyek vissza mert voltam, betett egy antibiotikumos vattaszerű valamit, és az addig ért valamit amíg bent volt. én ezért nem szaladgálok 80 km-t, fizikai munkát végzek, többek közt cégvezető vagyok, és kizárt hogy ne emeljek nehezet... ha kivennék egy hét szabit apám azt mondaná hogy keressek jobb helyet (ő a főnököm) most már látjátok a körülményeket, megköszönöm ha így is tudtok segíteni
2011. szept. 17. 20:51
 4/13 anonim ***** válasza:
Az apád lehetne megértőbb, ő is előbb-utóbb rá fog szorulni a segítségedre.
2011. szept. 17. 21:18
 5/13 anonim ***** válasza:
Az apád nem érzi, hogy mennyire fáj. Próbáld neki elmondani, hogy nem a munka alól akarsz kibújni, hanem tényleg fáj.
2011. szept. 17. 22:09
 6/13 anonim ***** válasza:

Cataflam, és vissza az orvoshoz, ha kell.

Máskor ha fogat húznak, ne felejts el rögtön felíratni fájdalomcsillapítót az orvossal, ilyenkor teljesen normális, hogy szedni kell egy pár napig, nem lesz tőle bajod.

2011. szept. 18. 15:43
 7/13 A kérdező kommentje:
nem lesz tőle bajom, mert már van... a gyomrom rohadtul fáj a gyógyszertől, tegnap bementem a gyógyszertárba, és mondtam ott a pasinak hogy cataflam kéne... kérdezi hogy recept? mondom nincs, de rohadtul fáj a fogam és csak az jó rá, ilyenkor meg nincs orvos akivel feliratnám úgyhogy legyen szives kiadni :D és már adta is :D nah de viccet félretéve 7 szem van még a 20-ból... és nem pár napja szedem, hanem kb 2 hete...
2011. szept. 18. 20:18
 8/13 A kérdező kommentje:
elmentem a helyi fogorvoshoz, kitisztította a sebet... hát nehezen hittem el hogy a másik fogorvos benne hagyta az ínyembe a fogszilánkokat...azt meg még nehezebben hogy egy ilyen hülyeség miatt egy egész hétig nem tudtam aludni és dolgozni rendesen...még most is fáj PICIT, de egyáltalán nem számottevő, tudok aludni, és minden happy... a fogorvos aki kihúzta a fogam, kezdjen rettegni, mert ha meglátom az utcán valahol érzéstelenítő nélkül verem ki a fogait... köszönöm a segítségeteket amúgy :)
2011. szept. 20. 04:30
 9/13 anonim ***** válasza:
Egyszer így jártam én is, bennmaradt az egyik gyökér, azt hittem éjszaka behalok a fájdalomtól, másnap visszamentem, mondtam, hogy érzem az egyik gyökér végét a számban, azt mondta ez nem gyökér, megröntgenezte, majd kért a nővértől egy gyökérfogót.
2011. szept. 21. 14:30
 10/13 anonim ***** válasza:
látod, ezt írtam 17-én... visszamész, hogy tisztítsa ki... örülök neki, hogy megfogadtad a végén és túl vagy rajta.
2011. szept. 21. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!