Kezdőoldal » Ezotéria » Feng-shui » HOZZÁÉRTŐK! A feng-shuiban...

HOZZÁÉRTŐK! A feng-shuiban jelent-e valamit, ha hiányoznak az ajtókilincsek, beleértve a bejáratit is. Hiába csináljuk, szereljük meg mindig szétesik és mániákusan vonzzuk magunk után a "kilincstelenséget"?

Figyelt kérdés
2010. jún. 29. 16:09
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nincs eszközötök megnyitni az előttetek álló jelképes ajtókat, se betenni magatok után. Zárjátok le a múltat, lépjetek be bátran a jövőbe! Keressétek, szerezzétek meg ehhez a megfelelő eszközöket. A kilincs csak jel. Meg kell tanulni elválasztani. Ez a munka. Ez pedig a család. Ez a múlt eddig. Ez, innen a jövő. Ne follyanak össze a dolgok!

Vagy sz.rok a mai kilincsek. Ne sajnáld a pénzt rendes zárra!

2010. jún. 29. 17:11
 2/6 BlackSword ***** válasza:
60%

Ez jó... Tetszik... rontópálok vagytok... Erre itt meg ne hallgass felettem... Azért a kilincsnek nincsen tudata... Öntudata, meg érzelmi felfogása végkép nem... Nem érzi, ha örülsz, ha haragszol, csak télen ne fogdosd a külsőt, mert elvezeti a kezedtől a hőt, mert magas a hűvezetési tényezője... De csak egy érzéstelen tárgy...

Sok oka lehet:

1)az hogy sűlyed az épület... könnyen megeshet, mert nálunk is elszáll pár évente egy kilincs, és amiben mi lakunk, még az alapozása is sz@r...

2)amióta tömegtermelés van, és könnyebb valamit kicserélni, azóta a minősége is sokkal silányabb...

3)rosszul lett beszerelve, vagy nem pont olyan illik bele a helyére... Ha valamit cserélni kell, akkor én mindig viszem azt is amit cserélni kell, hogy ilyet kérek...

2010. jún. 29. 21:26
 3/6 anonim ***** válasza:

ERRE ne hallgass Ez fura!

A kilincs nem tud, de TE tudnál rendes kilincset is felszerelni. Ha nem úgy sül el, ez jól szimbolizálja a bajt

2010. jún. 29. 21:45
 4/6 anonim válasza:

Szerintem jó dolog az ezoterika, meg hinni dolgokban de túlzásba sem szabad esni. Vannak dolgok amik megtörténnek fizikai törvényszerűségek... Szóval ha debil módjára nyitjátok az ajtót nem vagytok képesek vigyázni rá akkor ne csodálkozzatok hogy szét esik. Javaslom a fotocellás megoldást bár ha ilyen a fengsuj-tok akkor inkább a barlangot :P Vagy egy jó ajtószerelő ezermestert, de előre szólok drága lesz.

u.i.: Ti véletlen nem ilyen fémkereskedők vagytok? Mert lehet nem szétesnek azok a kilincsek hanem a méhtelepre akarnak menni nem?

Piscatel

2010. júl. 1. 10:04
 5/6 anonim ***** válasza:

Akinek fontos a zárás és nyitás, az gondoskodik, hogy olyan zárja legyn!

Ha ez a probléma "követ " benneteket, érdemes a zárás/nyitás helyeit figyelemmel kísérni az életetekben.

Talán nagyon durván nyúltok hozzá...

Nme lehet ajtóstól rontani a házba..És ezt értheted mindenre.

2010. júl. 1. 10:10
 6/6 anonim ***** válasza:

szerintem a mult akar utanatok jonni es ezert esnek szet a kilincsek. ez nem jo jel. ket megoldas van:

vagy eladjatok a megrontott lakast gyorsan valakinek, akit nem fog kiserteni a mult ( ha kell felaron)

vagy felszereltek egy rezfaszu baglyot minden szobaba.

ha az elsot valasztjatok es jo helyen van a lakas, engem erdekel. De van elado rezfaszu baglyom is. irjatok ha kell

2010. júl. 23. 20:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!