Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Csak nekem van ennyire elmondh...

Csak nekem van ennyire elmondhatatlan durva UFO fóbiám, h már 2. éjjel nem alszom?

Figyelt kérdés
Elegem van, rettegek! Valószínűtlennek tartom, h ide jönne bármilyen földönkívüli lény. Mégis annyira félek, h már nem bírom. Összeroppanok. (Tudom, h nem UFO észlelés éppen amiről beszélek, de ez tűnt így gyorsan a legmegfelelőbbnek)
2011. júl. 27. 03:56
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak a szürkéktöl félsz, akkor miért nem plejádokról meg mi az anyám tyúkjáról olvasol? Akkor talán enyhülne a félelmed. Szürke fóbia ellen pedig ezt a videót ajánlom. Ezt nézd végig naponta, és pár hónap alatt teljesen elmúlik a szürkéktöl való félelmed. http://www.youtube.com/watch?v=OY6Kp5-naEU
2011. júl. 28. 10:18
 22/43 A kérdező kommentje:

beteg:D már láttam a videót, és még így is megijedtem ettől is:)

Attól tartok, csak olyan dolog szüntetné meg ezt a félelmet, amelyet megvalósítani lehetetlen. Pl megnyugtatna ha az állatkertben látnék egyet. ez biztosítana arról, h felül tudunk múlni rajtuk.

attól félek, ahogy kinéznek. attól tartok, h nem jóindulatúak és attól is, h okosabbak, mint mi. talán majd egyszer beletörődöm. egyébként az éjszaka már aludtam:) olyan 2-től pár percekre elszundikáltam felriadtam meg ilyesmi, 4-től meg már rendesen aludtam és ez azért nagy fejlődés. feltűnt, h elmondhatatlanul sokat segít a férfi jelenléte. msn-en beszélgettem az egyik legjobb barátommal és az exemmel. úgy aludtam el, h nem köszöntem el tűlük, tehát tudtam, h még ébren vannak. megnyugtatott:) majd ha igazi felnőttként lesz párom, lehet mellette eszembe sem jutna félni. remélem így lesz:)

2011. júl. 28. 11:34
 23/43 anonim ***** válasza:

Hé,csakhogy tudd,előző életedben vagy a következőben te is nézhettél ki így vagy úgy.

Félni abszolút nem érdemes,ez olyan mintha félnél egy pisztolytól ami lelő téged mert gondolod hogy rengeteg pisztoly van a közeledben,pl rendőröknél és csak attól rettegsz hogy egyszer véletlen téged talál el a golyó.

Tudod ennek mennyi esélye van?Vagy netán azt gondolod,hogy neked van valami közöd a földönkivüliekhez csak azért mert tudsz róluk?

Én például tudom hogy vannak koalák mégsem láttam még egyet sem és nemazért mert fejlettebb vagyok náluk...

2011. júl. 28. 11:46
 24/43 anonim ***** válasza:
Vagy meg azt tudom neked ajanlani h alszol legyen melletted egy fegyver amivel meg tod magad vedeni.Ettol a felelmed fog csokkenni aztan majd csak kinovod.De ami nagyon fontos az h foglald el magad azzal amit szeretsz.De ha latnad azt a dolgot akkor menj ki valami fegyverrel.Aztan rajossz h nincs ott semmi.Gyozd le a felelmed.(bocs mobil)
2011. júl. 28. 12:45
 25/43 anonim ***** válasza:
Hunter, te normális vagy!? Fegyvert!? Azt akarod hogy ha az annya ébreszti egy ufós álomból, az legyen az elsö reakciója, hogy megfogja a stukkert, és beleereszti az egész tárat az annyába, mert azt hitte ufo?! Gondolkozz már... - -" Nem is beszélve a gyerekekröl...
2011. júl. 28. 15:10
 26/43 anonim ***** válasza:
10,18 pedzegeti a témát, amit én is ajánlanék a figyelmedbe. Van egy oldal, ahol kb. húsz oldalas leírás található a földönkívüliek fajtáiról. Részletezi a kinézetüket és a szándékukat, valamint a feladatukat. Annak elolvasásával látnád, hogy ők is egyszerű élőlények, akiknek dolguk van és mellesleg nem embertestben élnek. Valóban vannak olyanok, akik nem jó szándékkal látogatnak, de ők általában nem egy ember miatt jönnek (például nem miattad), hanem pl. embercsoportok befolyásolása vagy más földönkívüliek miatt meg más ezer okból. Miből gondolod, hogy te célpont lehetsz, vagy meg akarnak téged látogatni? Egyébként jöhetnek úgy is, hogy nem látod, mert másik dimenziót használnak. A hitetlenektől elnézést kérek, hogy kitettem őket ezeknek a soroknak, hiszen ők nem véletlenül hitetlenek a témával kapcsoltban. A kérdezőnek szerettem volna segíteni vele. Köszi.
2011. júl. 28. 15:24
 27/43 A kérdező kommentje:
Mindenkinek a válaszát köszönöm, mindegyiket átgondoltam és megjegyeztem belőle amit jónak láttam. Majd még írok rendesebbet is, mert van véleményem amit le szeretnék írni, csak épp falat festek, és utólag kiderült, h nem jó a festék színe... hurrá:)
2011. júl. 28. 15:43
 28/43 anonim válasza:
Nem lehet, hogy megnézted a Negyedik típusú találkozásokat? Mert ha még nem , akkor ne is nézd.
2011. júl. 28. 16:56
 29/43 anonim ***** válasza:

15:10

Igen normalis vagyok mert nem stukkerra gondoltam mint TE.

Egy baseball utore vagy ilyesmire gondoltam,amellyel ejjel ha lat valamit akkor kimehet megnezni ugy,hogy az van a kezebe,hogy ne feljen annyira.Gondold mar vegig te mit tennel ha latnal az ajtonal vagy valahol egy ilyet.Kivancsi lennel es gondolom te is nyugodtabb lennel egy baseball uto vagy ilyesmi mellett tudnad megtekinteni.Es hidd el normalis vok.Stukkerhoz amugyis kene fegyverengedely stb...(bocsi mobilon voltam)

2011. júl. 28. 18:59
 30/43 A kérdező kommentje:

Tudom, h én is lehettem előző életemben akármi, -már ha létezik ez a lélekvándorlás dolog- és nézhettem ki akárhogy. Nem elítélni szeretném őket, szimplán félek tőlük ez pedig nem az akaratomtól függ, mint már mondtam.

Nem láttam a 4. típusú találkozásokat. Annyit tudok róla, h valami ilyesmivel foglalkozik, és ez már be is biztosította a dolgot, h ne nézzem meg. Eszem ágában sincs:)

A csöppségek egyébként már hazamentek, újra ketten vagyunk anyával és érdekes módon most kevésbé félek. Persze így is folyamatosan nézem a nyitott ajtót, h van-e ott valami, de egész máshogy vagyok.

Valaki kérdezett olyat azt hiszem, h én most valami kiválasztottnak hiszem-e magamat. Isten ments. Ha esetleg idelátogatnának, mármint a bolygónkra amit már alapból valószínűtlennek tartok, akkor attól tartok, hogy nehogy véletlenül(!) épp hozzám jöjjenek el látogatóba, és hogy ennek az esélyét nehogy növelje a félelmem. Hátha azt megérzik. Mint pl a kutyák vagy tudom is én:)

Amúgy ha valamit észlelnék, nem mernék kimenni körülnézni akármilyen fegyverrel sem a kezemben. Dermedten feküdnék az ágyban. A félelem jéggé fagyasztana.

Lehet egyébként, h a valakivel való beszélgetés segítene rajtam. A környezetemben lévő emberekkel nem igazán tudok erről beszélni. Nem is foglalkoznak ilyesmivel tehát nem tudnak nekem semmi információt vagy akármit mondani, ráadásul nem normálisnak tartják, h én az UFO-któl félek. Hozzá tenném, én sem tartom normálisnak, bár semmilyen fóbia nem normális szerintem, csak az enyém különösen agyatlanra sikeredett. Esetleg vállalná valaki, h beszélget velem erről, aki finoman kezeli a témát?

2011. júl. 29. 01:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!