Van egy remalmom ufokal segitetek feldolgozni?
En 43 ba talkoztam eloszor ufoval mikor a nemetorszagban egy bunkerben orkodtem 2 nemet ss ezredes es maga a sotet vezer tarsasagaban lattam
szalutaltam es mindenki viszakoszont nagy meglepetesemre
onnan tudom h ufo volt h szerintem ijen leny nem letezik a vilagon most inkabb egy tintahalhoz hasonlitanam aki perfektul tud nemetul
kicsit fura nem
de igaz
aztan meg tobszor lattam oket elmenni de akor az egyszer koszont nekem ,,Guten Tag''-ot ufo
aztan 45 ben ki akartak vegezni par orrel egyutt de 2 en sikerult megszoknunk es e ketto kozul mar csak en vagyok eletben
Aktak szerintem nincsenek rola me titkos vagy megsemmisitetek
es az a remalmom h ez az ufo a sotet ur tarsasagaban viszajon es szornyusegeket muvelnek
Elfelejtettem mondani h abba bunkertbe epitettek a Naci-harang nevu hejbol felszallo jarmuvet
Mindenkit ki akartak vegezni aki tudott rola
A harang vegul az amcsik kezebe kerulrult akik Rosveltbe(aszemm igy irjak) probaltak ki h mukodik e es hat mukodott csak nem tudtak iranyitani es lezuhant
Es valoszinuleg ufo tehnologiaval repult
Gondolom azert jottek oda az ufok h ellenorizzek h mit csinaltak vagy h segitsenek a fejlesztesbe
Kedves kérdező!
Már ne haragudj, de nem hisszük el a sztoridat.
Egyrészt, mert amit írsz, arról messziről sír, hogy hallottál valamit és úgy adod elő, mintha veled történt volna. A nagyapám is csinált ilyet, de ő legalább kapott érte egy fröccsöt a kocsmában.
Azonkívül vannak a kérdésedben és a hozzászólásodban olyan stílusbeli jelek, amik arról árulkodnak, hogy a mostani tizenéves korosztályhoz tartozol. Nem részletezem, de feltűnőek.
Azonkívül, ha te 43-ban német bunkerben őrködtél, akkor ma legalább 90 éves kell hogy legyél, ami pedig nem nagyon teszi hihetővé, hogy a számítógépen gubbasztasz éjszakánként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!