A napunk mellet két hatalmas Űrhajó? A Nasa tagad? A Nasa cenzúrázta volna a képeket amit a saját oldalára rakott fel?
Most legújabb fejlesztése NASA ismét cenzúrázta UFO-típusú objektumot a STEREO honlapján archivált képeket, miután készített egy videót hozza a figyelmet, hogy az UFO típusú objektumot!
Egy kis videó: http://www.youtube.com/watch?v=zvG0xKSaHOo&feature=player_em..
A NASA eredeti cenzúrázott kép: [link] (ezt a képet cenzúrázta)
Eredeti kép, amit a NASA törölt, halott link: [link]
A NASA után retusálják kép: [link] (amit a Nasa retusált, ahonnan már letörölte az objektumokat)
A képek 2011, január 22-én készültek , a retusált kép között egy-két perc különbség van, Sok dolog egybevág,
Az én véleményem miszerint a NASA titkol, tagad és a valóságnak meg nem felelt, idegenekkel való dolgokat nem tesz közzé.
forrásaim: [link]
Én folyamatos érveket állítok fel, nem csak egyet-kettőt, hanem több ezret is akár...
:) szeretek vitatkozni :)
Na szóval egy mondatban nem tudnád megfogalmazni, hogy miért nem jönnek?
"Na szóval egy mondatban nem tudnád megfogalmazni, hogy miért nem jönnek?"
mert nem léteznek.
:DD nem vagy semmi :) néha olyan jókat lehet itt nevetni kérlek én ezt a videót most találtam nézd meg: [link]
Kisibolyának köszönhető hogy ráakadtam köszi ibolya kedves vagy :) És szeretlek !
Nagyon izgalmas videó!
Nézd csak, ezt én a kertünkben elásva találtam6 méter mélyen egy fém kapszulában. Kicsit megbarnult a papír már de kivehető.
Durva mi? Szerintem ez inkább bizonyíték erejű!
Nem painttel csináltam!
Csak először a NASA-nak küldtem el a fényképet, de a szemetek kiretusálták, hogy úgy tűnjön mintha én csináltam volna Painttel!
EZ BIZONYÍTÉK!
Most nem értem miért kell kigúnyolni!!!!!!!!!
Tényleg ezt találtam a kertemben egy fém kapszulában, tényleg elküldtem a NASAnak és a szemetek kiretusálták!!!!!!!!!!!
Ez nem elmélet, ez TÉNY!
Na igen de arra is gondolni kell, hogy szkennelve küldted el, mert akkor még az eredetinek meg kell lennie nálad, és az azt jelenti, hogy még mindig van bizonyítékod :)
....:DDDD
Nem hiszek neked utolsó!! sajnálom, paintal csináltad, bizonyítsad be ha nem így van
elkezdek kötekedni, bocsi:)
aki azt mondja, sehol máshol az univerzumban nincs élet, az hülye. sajnálom, de így van. több milliárd galaxis van, mindegyikben több milliárd csillag, aminek van is bolygója. ugye senki nem gondolja komolyan, hogy ennyi bolygó közül csak ezen az egyen van élet? (értelmesnek nem nevezném) tudományos bizonyíték nincs, mert eddig csak a Holdra jutottunk el, de viszont szerves molekulákat találtak aszteroidákon. nem a témához kapcsolódik, de gondoltam leírom a véleményem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!