A napunk mellet két hatalmas Űrhajó? A Nasa tagad? A Nasa cenzúrázta volna a képeket amit a saját oldalára rakott fel?
Most legújabb fejlesztése NASA ismét cenzúrázta UFO-típusú objektumot a STEREO honlapján archivált képeket, miután készített egy videót hozza a figyelmet, hogy az UFO típusú objektumot!
Egy kis videó: http://www.youtube.com/watch?v=zvG0xKSaHOo&feature=player_em..
A NASA eredeti cenzúrázott kép: [link] (ezt a képet cenzúrázta)
Eredeti kép, amit a NASA törölt, halott link: [link]
A NASA után retusálják kép: [link] (amit a Nasa retusált, ahonnan már letörölte az objektumokat)
A képek 2011, január 22-én készültek , a retusált kép között egy-két perc különbség van, Sok dolog egybevág,
Az én véleményem miszerint a NASA titkol, tagad és a valóságnak meg nem felelt, idegenekkel való dolgokat nem tesz közzé.
forrásaim: [link]
Miért nem hisztek a saját szemeteknek?
Ez semmiképpen nem lehet Földi dolog.
Sem holdi, sem Marsi, mert azt is észrevettük volna, amilyen nagy...
És egyáltalán nem biztos, hogy közel van a Naphoz.
Szerintem nagyon messze vannak a Naptól, csak olyan hatalmas nagyok, hogy még innen is nagynak látszódnak.
Vagy ha közel is vannak olyan űrhajóik vannak, ami kibírja a Nap melegét. Kizártnak tartom, hogy ez valami emberi dolog lenne. Meg ha mondjuk nem a Földről lőtték volna, hanem mondjuk a Holdról, az is lehetetlen, mivel amíg ott megépítenek egy kilövő állomást, meg mindnek előtt hogy juttatták el oda?
Valljátok be, ez valami idegen technológia.
Meg milyen hirtelen törölték az eredeti fotót, majd beraktak helyette egy kamut...
Valamit észrevett a NASA, az biztos!
Az sem kizárt, hogy azok robotok...
Egy másik bolygón már átvették a robotok az irányítást, mert az idegenek túlságosan intelligensé tették őket, abban a hitben, hogy irányítani fogják őket, de nem sikerült.
(egyébként a Földön is így lesz)
Ott már átvették az irányítást, majd magukat fejlesztették tovább, megunták a bolygójukat, majd eljöttek a mi irányunkba. Vagyis azok nem űrhajók, hanem szuper intelligens robotok.
Persze nem tartom kizártnak a szerves idegeneket sem :D
Ennyi lenne.
És arra mi a válasz, hogy ha olyan titkos akkor hogy szivárogtak ki az eredeti képek??
Félre nem kell érteni, mert hiszek a földönkívűliekben csak nekem ez furcsa.
Viszont az is fura, hogy a retusált képen jobb oldalt lent van egy zöld csík..
Bretso
A videót nézd meg, ott kinagyítják.
"Miért nem hisztek a saját szemeteknek? "
Ne haragudj, de egy netre felhányt képnek ostoba aki hisz.
Hiszek a földönkívüliekben mert olyan nincsen, hogy egy ekkora világban csak egy bolygón lehetne élet.
De miért olyan elképzelhetetlen, hogy ezek a képek manipuláltak? Miért kell mindent egyből bevenni és ilyen szinten túlspilázni?
Én ezen vagyok ledöbbenve.
Egyből jön a fantáziálás, hogy invázió meg mind meghalunk.. Véletlenül se jusson eszetekbe, hogy egy ilyen fejlett civilizáció talán már túljutott azon, hogy háborúzzon... Tényleg, az nem elég izgalmas...
Igen, nagyon buták vagytok. És ahogy nézem állatira unatkoztok.
Nem mondtam, hogy miért jönnek.
Azt, hogy szivárgott ki az eredeti fotó, nem tudom, lehet hogy túl későn vették észre, hogy azok eddig nem voltak ott.
Vagy egy olyan oldalon, ahol olyan képek vannak, amit folyamatosan frissítenek, és ott vették észre előbb emberek.
Majd a NASA is észrevette, és gyorsan törölte onnan.
Vagy ilyesmik...
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:16
hogy hogyan szivárgott ki?
Egyszerű, úgy hogy csinált a nasa a napról egy képet, utána felrakták a netre, hivatalos oldalra, miután ezt észrevették, hogy hoppá ezzel a képpel nincs minden rendben, utána a nasa a hivatalos oldalt törölte a képet cenzúrázta , volt aki észrevette és letöltötte a képet... és megosztotta velünk, persze a nasa tagad.... és nem lehet elhinni mert nem igaz... persze...
De kérlek a forrás oldalt olvasd el... és rá jössz te is egy két dologra..
Nem mondom hogy kötelező elhinni, engem ezek a hírek felvillanyoznak hogy érdemes még maradnom a ufó témakörben itt a gyik.hu, már sokszor gondoltam arra hogy elhagyom az oldat stb...
Az az nem mondom hogy hidd-el de gondolkodj el rajta és háta meggyőz, szabad vélemény nyilatkoztatás van, ha nem hiszed el nem kell ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!