Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » A napunk mellet két hatalmas...

A napunk mellet két hatalmas Űrhajó? A Nasa tagad? A Nasa cenzúrázta volna a képeket amit a saját oldalára rakott fel?

Figyelt kérdés

Most legújabb fejlesztése NASA ismét cenzúrázta UFO-típusú objektumot a STEREO honlapján archivált képeket, miután készített egy videót hozza a figyelmet, hogy az UFO típusú objektumot!

Egy kis videó: http://www.youtube.com/watch?v=zvG0xKSaHOo&feature=player_em..

A NASA eredeti cenzúrázott kép: [link] (ezt a képet cenzúrázta)

Eredeti kép, amit a NASA törölt, halott link: [link]

A NASA után retusálják kép: [link] (amit a Nasa retusált, ahonnan már letörölte az objektumokat)

A képek 2011, január 22-én készültek , a retusált kép között egy-két perc különbség van, Sok dolog egybevág,

Az én véleményem miszerint a NASA titkol, tagad és a valóságnak meg nem felelt, idegenekkel való dolgokat nem tesz közzé.

forrásaim: [link]

2011. febr. 20. 16:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/81 anonim ***** válasza:

Sokkal közelebb vagy hozzá, mint gondolnád.

Ha nem lennél hozzá ennyire közel akkor észrevennéd magadat és azt, hogy csak hülyét csinálsz magadból...

2011. febr. 21. 09:28
 62/81 tetris ***** válasza:

Teljesen eltértetek az eredeti témától. Miért kell bántani egymást? Diator csak feltett egy kérdést, amire próbálunk választ találni.

Tehát, nagyokosok! Mi lehet az a két objektum a képen?

Többen arra tippeltek, hogy fotoshop. Tessék már mutatni egy olyan értelmes emberi lényt, akinek az a szórakozása, hogy ilyeneket gyárt. Mi lenne a jó ebben? EGyszer-kétszer még csak-csak be lehet ugratni az embereket, nade már több évtizede?

A két objektum méretével kapcsolatban az az álláspontom, hogy olyan irdatlan messzeségben vannak, hogy ez alapján nagyon nehéz megbecsülni a méreteket. Hiszen nics semmilyen viszonyítási adatunk sem. Nem tudjuk, hogy milyen távolságra vannak a naptól. Még a nap méretében sem sikerült megegyezni.

Ha van közöttünk amatőr csillagász, aki éjszaka nem tud aludni, igazán megkukkerolhatná, hogy ott vannak-e még azok az objektumok, és esetleg közelednek-e.

2011. febr. 21. 16:10
 63/81 anonim ***** válasza:
67%

"Ha van közöttünk amatőr csillagász, aki éjszaka nem tud aludni, igazán megkukkerolhatná, hogy ott vannak-e még azok az objektumok, és esetleg közelednek-e."

Éjszaka a napot kukkerolni... Te is nagyon értelmes lehetsz.

Rátaláltatok egymásra a kérdezővel.

2011. febr. 21. 16:25
 64/81 tetris ***** válasza:
Ó, tényleg igazad van! A Napot éjjel nem lehet megfigyelni. Bocsika!
2011. febr. 21. 16:28
 65/81 anonim ***** válasza:

Hagyjátok már diatort!

Értem, hogy mi a bajotok vele, de nincs igazatok!

Diator szerintem egy nagyon is értelmes ember, csak egy kicsit komolytalan. De ezzel nincs baj.

És mi a baj azzal, hogy fejből mondja a számokat?

Én sem szeretek utánanézni dolgoknak, csak ha fontos.

Most engem az nem igazán érdekel, hogy mekkora a Föld a Naphoz képest. Engem az érdekel, hogy mikor érnek már ide a földönkívüliek !?!? Ezt boldogan kiszámolnám :D

De hogy a Föld mekkora a Naphoz képest, az nem nagyon érdekel, mivel remélem mindenki tudja, hogy a Nap nagyobb mind a Föld, ebből már lehet következtetni számokkal.

Kisebb nagyobb számokkal. Ahogy diator is tette. (10-100)

Tetrisnek meg igaza van, maradjunk a témánál.

Én már leírtam a véleményem, miszerint azok vagy űrhajók, vagy intelligens robotok.

Ennyit akartam.

2011. febr. 21. 18:02
 66/81 anonim ***** válasza:

tetris

Szerinted az hogy jön össze, hogy egy kamera a napra fókuszál és éles rajta egy ilyen objektum is?

Mellesleg azért kamu a kép, mert a napot nem lehet hagyományos "fényképezőgéppel" lenyomatni, így viszont ilyen tárgy NEM látszódhat rajta. Teljességgel kizárt.

De mivel gondolom halvány segéd fogalmatok sincs még egy sima fényképezőgép működéséről sem és nekem gondolom nem fogtok hinni mert "ki az aki ezzel szórakozik.... " így kár az energiáimért, amit a meggyőzésetekre akarok fordítani.

Az ott egy UFO ami vizsgálja a napunkat. A NASA tudja de titkolja. Ennyi.

2011. febr. 21. 20:07
 67/81 A kérdező kommentje:

Utolsó , ezt a képet a nasa készítette, és utána retusálta a képet...

Köszi tomi, köszi tetris a válaszokat...

Tudnotok kell, hogy én ezt nem azért csinálom, hogy hülyét csináljak az emberekből, hanem azért hogy megmutassam nektek ezeket a dolgokat az ufó témakörben, engem valahogyan lenyűgöznek ezek a dolgok...

Én is már várom, hogy ide érjenek az idegenek és egyszer biztos ide érnek globálisan!.

2011. febr. 21. 21:07
 68/81 anonim ***** válasza:
Látod, ma 20:07, hiába írod le, hogy miért fake a kép, azt mondják, azt akkor is a NASA készítette. :D Ennyit erről. Várjátok a földönkívülieket, mint a Messiást. :) Nem fognak jönni.
2011. febr. 21. 21:39
 69/81 A kérdező kommentje:
Miből gondolod, hogy nem fognak jönni?
2011. febr. 21. 21:40
 70/81 anonim ***** válasza:

Nem fogom neked ecsetelni, már annyiszor téptem a szám. Amilyen biztos vagy abban, hogy egyszer ők jönnek, olyan biztos vagyon én benne, hogy nem. :)

Persze a válasz, hogy jaj dehát olyan nagy az Univerzum, biztos vannak mások is. Ez egy elég egyszerű válasz lenne, de ez a dolog bonyolultabb. Ezért mondom neked, diator, hogy tanulj, tanulj, tanulj, hogy rendesen tudj érvelni, ne csak azzal, hogy olyan nagy az univerzum.

2011. febr. 21. 21:43
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!