Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » A napunk mellet két hatalmas...

A napunk mellet két hatalmas Űrhajó? A Nasa tagad? A Nasa cenzúrázta volna a képeket amit a saját oldalára rakott fel?

Figyelt kérdés

Most legújabb fejlesztése NASA ismét cenzúrázta UFO-típusú objektumot a STEREO honlapján archivált képeket, miután készített egy videót hozza a figyelmet, hogy az UFO típusú objektumot!

Egy kis videó: http://www.youtube.com/watch?v=zvG0xKSaHOo&feature=player_em..

A NASA eredeti cenzúrázott kép: [link] (ezt a képet cenzúrázta)

Eredeti kép, amit a NASA törölt, halott link: [link]

A NASA után retusálják kép: [link] (amit a Nasa retusált, ahonnan már letörölte az objektumokat)

A képek 2011, január 22-én készültek , a retusált kép között egy-két perc különbség van, Sok dolog egybevág,

Az én véleményem miszerint a NASA titkol, tagad és a valóságnak meg nem felelt, idegenekkel való dolgokat nem tesz közzé.

forrásaim: [link]

2011. febr. 20. 16:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/81 anonim ***** válasza:

"Nem mondtam, hogy miért jönnek. "

"Az sem kizárt, hogy azok robotok...

Egy másik bolygón már átvették a robotok az irányítást, mert az idegenek túlságosan intelligensé tették őket, abban a hitben, hogy irányítani fogják őket, de nem sikerült. "

Pedig ez elég szép fantáziálgatásnak tűnik nekem.

2011. febr. 20. 20:05
 32/81 A kérdező kommentje:

:) utolsó vicces...

Na szóval

Kedves válaszoló, egyáltalán nem nagyobb a mi bolygónknál, akkor esetleg egy olyan nap kitörés szerű valami is nagyobb a bolygónknál?? vagy mi???

Azért a valóságtól ne lépjünk el túlságosan, szerintem max pár kiló-méteres...

2011. febr. 20. 20:13
 33/81 anonim ***** válasza:
A napkitörések lehetnek nagyobbak a bolygónknál. A több tízszeresénél is.
2011. febr. 20. 20:14
 34/81 A kérdező kommentje:

Utolsó ez baromság, a napunk nem sokkal több bolygónknál, véleményem szerint max 10szer vagy 100-szór nagyobb bolygónknál, akkor tehát a nap már rég elfogyott volna ha akkorák lettek volna a nap kitörések :))

Ez nem a betelgeuse csillag ami akár a föld többszörösét is kidobja magából...

a földről is lehet látni a holdat ami sokkal kisebb nálunk annak az átmérője nem több 5000 km hossúnál,

a mi bolygónk fejből mondom kb 10000 km átmérőjű ....:)

2011. febr. 20. 20:18
 35/81 anonim ***** válasza:

Már miért ne lehetne nagyobb ez a napkitörés a bolygónknál?

Szerintem simán belefér. Vagy mondjuk kb a bolygónk fele. Az meg pláne belefér.

Egyébként nem látom, hogy azt írtam volna, hogy minden napkitörés ekkora. Csak azt, hogy "lehetnek".

2011. febr. 20. 20:29
 36/81 A kérdező kommentje:
Lehet hogy lehetnek 1000 évenként talán egy , de nem hinném, füleimnek nem érthető és nem hallható, tudatom egyszerűen nem fogja fel, hogy egy átlagos napkitörés többszöröse legyen a földénél..... stb....:)
2011. febr. 20. 20:37
 37/81 anonim ***** válasza:
100%

Úristen diator. Hogy kutathatsz UFOk után, ha még azt a keveset sem tanulod meg az univerzumról amit lehet, a bolygók, csillagok méretével sem vagy tisztában.

Hát most kicsit csalódtam benned.

2011. febr. 20. 20:40
 38/81 A kérdező kommentje:

Kérlek helyesbíts ki, én nem nézem meg hogy a föld átmérője mekkora, én fejből mondok mindent, és nem nézek utána másnak többször, sajnos én ilyen vagyok,

Egy dologban szoktam tévedni és az pedig a számok, nem azért mert matekból nem vagyok jó, hanem azért mert lusta vagyok hozzájuk,,, engem már kis koromban a matektanár lusta matekosnak tanított, azért mert, igézném a matektanáromat: "a matematikusok lusták" :DDD

Hát ezért...

2011. febr. 20. 20:44
 39/81 A kérdező kommentje:
Idézem*
2011. febr. 20. 20:45
 40/81 A kérdező kommentje:
föld átmérője: 12.756,3 km 2.756,3 km tévedtem ,nem is olyan rossz hogy fejből mondtam...
2011. febr. 20. 20:46
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!