Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » A napunk mellet két hatalmas...

A napunk mellet két hatalmas Űrhajó? A Nasa tagad? A Nasa cenzúrázta volna a képeket amit a saját oldalára rakott fel?

Figyelt kérdés

Most legújabb fejlesztése NASA ismét cenzúrázta UFO-típusú objektumot a STEREO honlapján archivált képeket, miután készített egy videót hozza a figyelmet, hogy az UFO típusú objektumot!

Egy kis videó: http://www.youtube.com/watch?v=zvG0xKSaHOo&feature=player_em..

A NASA eredeti cenzúrázott kép: [link] (ezt a képet cenzúrázta)

Eredeti kép, amit a NASA törölt, halott link: [link]

A NASA után retusálják kép: [link] (amit a Nasa retusált, ahonnan már letörölte az objektumokat)

A képek 2011, január 22-én készültek , a retusált kép között egy-két perc különbség van, Sok dolog egybevág,

Az én véleményem miszerint a NASA titkol, tagad és a valóságnak meg nem felelt, idegenekkel való dolgokat nem tesz közzé.

forrásaim: [link]

2011. febr. 20. 16:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/81 A kérdező kommentje:

TE jó ég én nem azt mondtam hogy 10-szer nagyobb :) hanem azt hogy kb 10-100 szór nagyobb, hozzá tettem fejből mondom, még egyszer elmondom: fejből mondtam,,, de a gyengébbek kedvéjért még egyszer elmondom fejből mondtam el... :DDD

Micsoda félreértések... istenem... :)

2011. febr. 20. 22:57
 52/81 anonim ***** válasza:
100%

Te most tényleg így vigyorogsz a monitorod előtt? Mi is itt sokan, rajtad... Komolyan nem rossz indulatból írtam ezeket, ne legyél már értelmetlen. Semmi féle félreértésekről nincs szó. Arra meg ne legyél büszke, hogy pontatlan adatokat mondasz fejből, arra mindenki képes. :D

Már régebben is írtam neked, hogyha tényleg komolyan foglalkozni akarsz ezzel a dologgal, akkor tanulj sokat.

Dehát ha a matematikához sem értesz, akkor már rég rossz.

Ha bölcs akarsz lenni, akkor nézz magadba. Látom, hogy szorgalmas vagy, de sajnos mindig olyanokkal hozakodsz elő, aminek semmi tudományos alapja, csak valami blogból, vagy youtuberól másolt cikk, vagy videó.

Tanulj, tanulj, tanulj, én ezt tanácsolom. Vagy keress valami más hobbit.

2011. febr. 20. 23:06
 53/81 A kérdező kommentje:
Na jó mit mondhatunk hivatalosnak, szerintem ez elég hivatalos hogy a nasa cenzúrázta, az a ember aki meg mentette a nem retusált képet , miért hazudna nekünk??
2011. febr. 20. 23:14
 54/81 A kérdező kommentje:

[link]

Ez is érdekes, hírek millió jönnek napvilágra szerinted mind hazugság??

2011. febr. 20. 23:21
 55/81 anonim ***** válasza:
100%

Milyen választ vársz? Szerintem, igen hazugság. Inkább el tudom képzelni, hogy semmi sincs, mint hogy UFOkat lássak repkedni mindenfelé, és minden UFOs hírt elhiggyek ami felkerül a netre. Ha millió hírek kerülnek napvilágra, miért nincs egyetlen egy, amire tudósok is rábólintanának, hogy na igen, ez már érdekes. Most nem a Nasara gondolok, hanem olyan emberkékre, akik önszorgalomból kutatják az UFOkat, mert találni akarnak valamit, de általában ők azok akik végül rájönnek, hogy felvétel kamu.

Ebben is jó pénz van, sokan meggazdagodnak, ez a véleményem.

Témát tényleg lezártam, mert veled értelmetlen ilyeneket filozofálni.

2011. febr. 20. 23:33
 56/81 A kérdező kommentje:

Meg értelek, és nem kérem hogy higgyél nekem, nem ez a célom...

tudod én félek egy dologtól, egy nagyon rossz dologtól ezért csinálom ezt az egészet...

Tudod persze senki nem hisz nekem.. ami nem baj...

de még is rettegek ér rettegek,

Nem az idegenek itt a lényeg nem ezektől kell félni, hanem az embertől...

Tudod , engem jobban érdekelnek azok a dolgok amik az idegenek mögött vannak, a korrupt szervezeteként működnek és a világunk felett uraskodnak....

Látod már én ők tőlük félek... Persze ez nem csak az én gondom, hanem mind annyiunké... Persze szólíthatsz bolondnak, hülyének, vagy aminek akarsz....

DE sajnos ezek a dolgok igazak.... Mesélhetnék más témákról is amik biztos elnyernék érdeklődésedet, de nem szeretnék mert sokáig tart...

2011. febr. 20. 23:48
 57/81 A kérdező kommentje:

Még valami,itt ezek a dolgok nem a pénzért mennek, ezt meg kell értened,kit érdekel a pénz, szerinted ezeket érdekli a pénz????

amikor egy rakétára 100 billió dollárt költenek???

Pénzt lehet gyártani de igazi hatalmat nem!

2011. febr. 20. 23:50
 58/81 anonim ***** válasza:
Fake. Valami hiba folytán kerűlhetett ora, aztán a kép élesítésekor észrevették, hogy az csak valami hiba és ezért szedhették ki.
2011. febr. 21. 01:08
 59/81 anonim ***** válasza:

Csak vigyázz diator, mert sajnos ebbe már nem egy ember beleőrült. Jobb esetben, ha idősebb leszel, lesz állásod, családod akkor majd nem jut ilyenre időd.

Ha idősebb leszel, rájössz majd, hogy tökmindegy, hogy te rettegsz, senki nem érdekel, úgysem tudsz semmit tenni ellenük. Élned kell az életed, hiszen azért születtél.

És is olvastam már összeesküvés elméletről stb. És baráti társaságban remek vita, beszélgető téma, de ennél többet nem szabad vele foglalkozni.

2011. febr. 21. 07:48
 60/81 A kérdező kommentje:

Az örültségtől messze vagyok :)

Értem amit mondani akarsz....

Ha lesz családom munkám , nem fog ezekre a dolgokra időm lenni... DE azt is tudnod kell,hogy minden embernek van arra ideje amit szeret csinálni, és leköti szellemileg testileg lelkileg..

Én úgy gondolom hogy nem kell sokat várni, hogy a korrupt kormányok ezeket a dolgokat nyilvánosságra hozza.

2011. febr. 21. 08:44
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!