Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » A napunk mellet két hatalmas...

A napunk mellet két hatalmas Űrhajó? A Nasa tagad? A Nasa cenzúrázta volna a képeket amit a saját oldalára rakott fel?

Figyelt kérdés

Most legújabb fejlesztése NASA ismét cenzúrázta UFO-típusú objektumot a STEREO honlapján archivált képeket, miután készített egy videót hozza a figyelmet, hogy az UFO típusú objektumot!

Egy kis videó: http://www.youtube.com/watch?v=zvG0xKSaHOo&feature=player_em..

A NASA eredeti cenzúrázott kép: [link] (ezt a képet cenzúrázta)

Eredeti kép, amit a NASA törölt, halott link: [link]

A NASA után retusálják kép: [link] (amit a Nasa retusált, ahonnan már letörölte az objektumokat)

A képek 2011, január 22-én készültek , a retusált kép között egy-két perc különbség van, Sok dolog egybevág,

Az én véleményem miszerint a NASA titkol, tagad és a valóságnak meg nem felelt, idegenekkel való dolgokat nem tesz közzé.

forrásaim: [link]

2011. febr. 20. 16:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/81 A kérdező kommentje:

Hold átmérője: 3476 kilométer 1500-valamennyivel többet mondtam fejből!!:)

Nem is olyan rossz... úgy hogy egyáltalán nem is tudtam az átmérőket :)

2011. febr. 20. 20:47
 42/81 A kérdező kommentje:

nap átmérője:1 392 000 km huuu ez már sokkal több , 100-szór nagyobb a földnél??? valaki meg tudja mondani?

Nem hinném, hogy butaságot mondtam a napnak nincs akkora kitörései, hogy a bolygónkét elérje, talán egyszer 100 évente , vagy 10 évente , de akkor-sem...

2011. febr. 20. 20:49
 43/81 anonim ***** válasza:

Néhány érdekesség, csak, hogy kedvet kapj a tanuláshoz:

Én szeretem az Űrt, olyan szinten, hogy olvasgatok róla, meg doku filmet nézek. Adatok nem jegyzek meg. De neked ez egy fatális tévedésed volt, nem arra utal, hogy te mindent tudnál fejből.

Nem rossz indulatból, csak néhány érdekes adat, hogy kedvet kapj a tanuláshoz.

Nap átmérője: 1 390 000 km

Föld átmérője: 12 756 km

Ami most volt a héten hatalmas napkitörés, (16. v 17-én) azt írták, hogy 2006 óta nem volt ilyen nagy. Ennek a mérete kb. akkora mint a Jupiter (átmérője: 142 984 km).

2011. febr. 20. 20:56
 44/81 anonim ***** válasza:
100%

Elhiszem, hogy fejből nyomod a méreteket, de nem fogod fel igazán a méreteket szerintem. Mert ez a megnyilvánulásod:

"véleményem szerint max 10szer vagy 100-szór nagyobb bolygónknál, akkor tehát a nap már rég elfogyott volna ha akkorák lettek volna a nap kitörések :))" Úgy írod, mint aki biztos a dolgában. Ilyeneket nem jelenthetsz ki ha nem vagy biztos benne, nem ismered az adatokat.

Na mindegy, szerintem ez gáz volt. Biztos más annyira nem foglalkozik vele, de szerintem aki csillagászattal és ufókkal foglalkozik igen is legyen átlátása ilyenekben.

Részemről ennyi, tényleg nem kötekedni akarok, szerintem gáz.

2011. febr. 20. 21:01
 45/81 A kérdező kommentje:

Ezzel most megleptél, akkora mint a Jupiter átmérője, ha jól emlékszem az a legnagyobb bolygó a Naprendszerünkben... Tudnál róla linket adni...?

Am már belinkeltem én is az adatokat, ahogyan mondtam teljesen fejből mondtam ezeket a dolgokat, úgy hogy fogalmam sem volt valós adatokhoz, persze volt összehasonlítási alap mivel sokat utazok és biztos olvastam már valahol...

stb...

2011. febr. 20. 21:02
 46/81 A kérdező kommentje:

Nem azért , mert nem érdekel a csillagászat,,nem azért nem nézek utána, hanem azért mert nem tartom lényegesnek,....

Ha lényeges lenne utána járnák, és addig nem fogok semmi olyan adatnak utána járni ami nem lényeges a számomra...

Ez most nem döntő bizonyságú...

De a képen látható valamik nem lehetnek a bolygónkhoz hasonló nagyságúak, ezt meg kell értened, ha nem így gondolod akkor kérlek mond meg véleményed?

2011. febr. 20. 21:05
 47/81 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a link ír a napkitörésről:

[link]

A Nap mellett lebegő "ufo" ahogy számoltam, egyszerűen, csak viszonyítási alap, úgy jött ki az a méret. Te is könnyen utána járhatsz. Bár ha hadilábon állsz a matekkal.

De ahogy írtam, azért fura, mert valóban az alakja alapján nem passzol a méretéhez, vagy hogy írja.

Szóval már írtam, szerintem ez photoshop.

2011. febr. 20. 21:12
 48/81 BlackSword ***** válasza:
100%

Kisibolya válasza:

"Miért ne lehetnének UFÓ-k? Mi is eljutottunk már a Holdra, pedig az értelmi képességeink igen-igen alatta van az övéknek."

A tied esetleg... Mások nevében ne nyilatkozz, ha kérhetlek...

Teljesen fölös parázni...

-Ha jönnek és meg tudjuk magunkat védeni, akkor minek...

-Ha jönnek és nem tudjuk magunkat megvédeni, akkor minek...

-Ha nem is jönnek, akkor megint csak minek...

2011. febr. 20. 21:20
 49/81 anonim ***** válasza:
100%

Diator te ennyire hülye vagy b+?

Ha az a fotoboltolt sz@rság a nap mellett lenne akkor 2x akkora lenne, mint a föld...

Meg méghogy a Nap 10x akkora mint a föld. Eddig segíteni akartam de mostmár nem akarok. Te menthetetlenül idióta vagy...

2011. febr. 20. 22:06
 50/81 A kérdező kommentje:

Nem jupiter nagyságú, és még én vagyok a hülye , márt elnézést

jupiter méretű napfoltcsoportnál történt ez a kicsapod-ás.. :)

2011. febr. 20. 22:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!