Mi a véleményetek? Egyik este felébredtem és egy világito gömb lebeget az ágyam felett! Hirtelen aa párom is felült egyszer csak azt hallottam -nefélj! Visszafeküdtem és reggel mindketten emlékeztünk erre!
Van benne valami. Oda tesznek 1 erősen világító dolgot, s ameddig le vagy foglalva vele, akkor csinálják.
A viccet félre téve.. amúgy mit csináltatok? Megláttátok és azt mondtátok, hogy ok, s akkor vissza aludtatok? Vagy végig néztétek, hogy mit csinál, és ha igen, akkor mit csinált? Hozzá próbáltál nyúlni, vagy megérinteni? Ez a baj csak vele, hogy sok ember elhiszi, de nem tudni, hogy megtörtént-e, mert nem adtok pontos leírást.. Most vagy rosszul próbáltál kamuzni, vagy nem adsz pontos leírást.
Hát úgy hallottam dimenzió-váltás lesz,vagyis a föld átlép szerkezetileg meg energetikailag egy felsőbb szintre,ez azzal is jár,hogy a rajta lévő lények lépnek a földdel tovább magasabb szintre,már amelyik elég fejlett hozzá.
Mikorra az az idő eljön a földönkívüli fajok és létezésük elviekben tisztázva lesz.Ezek talán segítenek az embereknek,de mivel sokan vannak,akár csak az embertársaink,kijelölik talán,hogy kik segítenek-kiknek.
Talán ez is ilyen jelölés a fületeken,hogy veletek majd ezek foglalkoznak,de ez csak egy elmélet.Nem kell rá mérget venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!