Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mi a véleményetek? Egyik este...

Kelemenkelo kérdése:

Mi a véleményetek? Egyik este felébredtem és egy világito gömb lebeget az ágyam felett! Hirtelen aa párom is felült egyszer csak azt hallottam -nefélj! Visszafeküdtem és reggel mindketten emlékeztünk erre!

Figyelt kérdés
én nem hinném ha valaki meséli de most öszintén tele lett a gatyám!még az se lehet hogyy bevoltam rugva mert nem iszom alkoholt
2011. febr. 14. 04:49
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
én tegnap este az ablakom alatt valami irdatlan hangos sípolást hallottam, különböző hosszúságú nagyon magas sípolások voltak, először azt hittem, hogy a tévéből jön, levettem a hangot, még mindig hallom..., kikapcsolom, még mindig hallom..., nem tudom mi volt az, de tuti nem riasztó, egy riasztót megismerek, és annak nincs ilyen hangja, pláne nem az ablakom alatt közvetlenül, ami meg lehetetlen mert kertes házban lakom és olyan helyen van a szobám ahonnan a többi zaj távolibbnak kéne tűnnie, kétlem azt is hogy valaki este 11kor áll neki riasztót próbálgatni, 1 órán keresztül nem volt semmi, utána nagy nehezen megpróbáltam elaludni, de később még egyszer hallottam, de akkor már távolabb volt, rá 10 percre még egyszer de még messzebbről
2011. febr. 17. 21:13
 32/43 anonim ***** válasza:
És a fületeken lévő jelölésről tudott valamit mondani?esetleg találkozott valahol ilyen jelöléssel?
2011. febr. 17. 23:30
 33/43 A kérdező kommentje:
állitolag van egy tatabányai házaspár akikel szorol szora ez történt mint velünk!állitolag szerbiában és kanadában is voltak ugyanilyen esetek
2011. febr. 18. 20:01
 34/43 anonim ***** válasza:
Értem,köszi a választ,gondolom 2012ben lesz ennek a jelölésnek értelme,amikor szétválogatják az embereket.Hm,kitudja...
2011. febr. 19. 12:20
 35/43 anonim ***** válasza:
nem egy fülbelövő cég nyomul ezerrel?
2011. febr. 19. 16:32
 36/43 anonim ***** válasza:

Van benne valami. Oda tesznek 1 erősen világító dolgot, s ameddig le vagy foglalva vele, akkor csinálják.

A viccet félre téve.. amúgy mit csináltatok? Megláttátok és azt mondtátok, hogy ok, s akkor vissza aludtatok? Vagy végig néztétek, hogy mit csinál, és ha igen, akkor mit csinált? Hozzá próbáltál nyúlni, vagy megérinteni? Ez a baj csak vele, hogy sok ember elhiszi, de nem tudni, hogy megtörtént-e, mert nem adtok pontos leírást.. Most vagy rosszul próbáltál kamuzni, vagy nem adsz pontos leírást.

2011. febr. 19. 16:48
 37/43 A kérdező kommentje:
ragnarok!:mi lesz 2012-ben?
2011. febr. 20. 12:12
 38/43 anonim ***** válasza:

Hát úgy hallottam dimenzió-váltás lesz,vagyis a föld átlép szerkezetileg meg energetikailag egy felsőbb szintre,ez azzal is jár,hogy a rajta lévő lények lépnek a földdel tovább magasabb szintre,már amelyik elég fejlett hozzá.

Mikorra az az idő eljön a földönkívüli fajok és létezésük elviekben tisztázva lesz.Ezek talán segítenek az embereknek,de mivel sokan vannak,akár csak az embertársaink,kijelölik talán,hogy kik segítenek-kiknek.

Talán ez is ilyen jelölés a fületeken,hogy veletek majd ezek foglalkoznak,de ez csak egy elmélet.Nem kell rá mérget venni.

2011. febr. 21. 09:38
 39/43 anonim válasza:
Az idegenek magyarul beszélnének? Ki tudja.
2011. jún. 21. 11:07
 40/43 anonim válasza:
Mi lett azóta?
2013. okt. 27. 08:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!