Kelemenkelo kérdése:
Mi a véleményetek? Egyik este felébredtem és egy világito gömb lebeget az ágyam felett! Hirtelen aa párom is felült egyszer csak azt hallottam -nefélj! Visszafeküdtem és reggel mindketten emlékeztünk erre!
Figyelt kérdés
én nem hinném ha valaki meséli de most öszintén tele lett a gatyám!még az se lehet hogyy bevoltam rugva mert nem iszom alkoholt2011. febr. 14. 04:49
2/43 anonim válasza:
Az a véleményem hogy a világító gömb egy ufo felderítő volt, aki később magával hozta az ufo orvosokat. Felkoncoltak aztán össszefartak. Ja és terhes is vagy mert megtermékenyítettek egy ufóval. Ilyen nekem is volt. Megszültem a kisufót elég randa aztán hazament. Ilyen kis hibrid szép emberfülei vannak de mellette csúnya orra és 7 keze van 3 ujjal. :S
3/43 anonim válasza:
Jajj, te kis butus, hisz az a lámpa volt. ^^
4/43 anonim válasza:
Ez mélyebb elemzést kívánna, mert nem mindegy, hogy ki mondta azt, hogy - ne félj! A párod, vagy a gömb...
5/43 anonim válasza:
Talán nem kéne tudatmódosító szerekkel élni.
6/43 tetris válasza:
A világító gömb milyen volt? FEhér, vagy narancsos?
Érdemes lenne alaposan átvizslatni magatokat, hogy vannak-e a testeteken nyomok.( karcolás, égés, tűszúrás, ilyesmi )
7/43 anonim válasza:
Én inkább gömbvillámra gyanakodnék. Az nem mítosz ha nem fizikai, ismert jelenség.
8/43 anonim válasza:
legközelebb elalvás előtt kapcsoljátok ki a lámpát/tv-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!