Kelemenkelo kérdése:
Mi a véleményetek? Egyik este felébredtem és egy világito gömb lebeget az ágyam felett! Hirtelen aa párom is felült egyszer csak azt hallottam -nefélj! Visszafeküdtem és reggel mindketten emlékeztünk erre!
Figyelt kérdés
én nem hinném ha valaki meséli de most öszintén tele lett a gatyám!még az se lehet hogyy bevoltam rugva mert nem iszom alkoholt2011. febr. 14. 04:49
11/43 tetris válasza:
Mindketten ugyanakkor, ugyanazt hallucináltál volna?
12/43 anonim válasza:
Lehet h 404 rádküldte a hawerjait :D
13/43 anonim válasza:
ufó felderítő volt...legalábbis én így gondolom.Velem is történt már ilyen,tényleg nézzétek át magatokat mellkas,kéz,láb,has,hát stb mert nekem a mellkasomon volt 3 pötty az eset után ami egy szabályos háromszöget alkotott.
14/43 anonim válasza:
És csikarásnyomokat nem vettél észre magadon?
15/43 A kérdező kommentje:
vicces srácoknak üzenem idáig én se hittem ilyen dolgokat!narancssárga volt a gömb és mind kettönk fülcimpáján van két apro pötty!kérlek titeket ne viccelödjünk tényleg bevagyok sz....va!
2011. febr. 14. 19:29
16/43 anonim válasza:
göbvillám. Vagy mondjuk az ablakon az autók fénye, vagy egy isteni lény amely energia formájában mentát a hálószobátokon. Vagy még ezer dolog lehetett, ...
17/43 anonim válasza:
gömbvillám... és nem ismert jelenség, de reisztrált
18/43 anonim válasza:
Én el tudnám hinni, hogy az idegenek voltak.
19/43 anonim válasza:
Hát akkor meg lettetek jelölve,valószinüleg történt veletek valami,besoroltak valahová,valamiért.Azt csak a jóisten tudja mi történt veletek.Meg a nagykönyv!
20/43 404 válasza:
Tehát arra emlékeztek hogy "ne félj" de a többire nem? A ne félj után mi történt? Nyugodtan vissza aludtatok mint ha mi sem történt volna? Ha kitörölték volna az elmétekből a történteket, akkor a ne félj megszólítást is kitörölték volna szerintem. Tudod, nem szoktak fél munkát végezni. Ha elmetörlés volt akkor a "ne félj"-t is kitörölik, ha viszont a ne félj-re emlékeztek, akkor minden másra is kellene emlékeznetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!