Hogy lehet valaki olyan naív, hogy beveszi a reptiloidos mesét?
"Röviden annyit hogy a reptiliánok léteznek, ha a mostani sumér városokban ásatásokat végeznénk biztos találnák olyan koponyákat amik nem földiek."
Te ezt honnan tudod? Mi vagy te geológus? Egyáltalán honnan veszed a bátorságot, ahhoz hogy ilyeneket állíts? Jártál ott? Régész vagy? A titkos titkok tudója vagy? De csak TE mert csak TE tudhatod az igazak igazát? Vagy csak annyi rohadt YÚTÚBos sza.rságot néztél?
"Ezt mondom én is. Mi abban a bizonyíték, hogy valaki leír valamit - egy mesét. Akkor ha én is írok arok, hogy a földön a Gipsz Jakab a hamupipőke reinkarnációja és világhatalomra törekszik az attól igaz?"
Nem bizonyíték, de te se tudod, hogy miről beszélsz. Ha elolvasnád a könyvet, akkor konkrétumokba tudnál belekötni és nem ilyen Gipsz Jakabos csúfolódásokat írnál az isiből. A könyvben például szó van többek között az állítólagos reptiliánok életéről, társadalmi berendezkedéséről. Ebben kereshetnél logikai buktatót, miután elolvastad, de amíg ez nem történik meg, addig csak tudás nélkül csúfolódsz. Így viszont értelmetlen a vita.
"Nem bizonyíték, de te se tudod, hogy miről beszélsz."
Akkor meg miről beszélünk?
"Ha elolvasnád a könyvet, akkor konkrétumokba tudnál belekötni és nem ilyen Gipsz Jakabos csúfolódásokat írnál az isiből. A könyvben például szó van többek között az állítólagos reptiliánok életéről, társadalmi berendezkedéséről. Ebben kereshetnél logikai buktatót, miután elolvastad, de amíg ez nem történik meg, addig csak tudás nélkül csúfolódsz. Így viszont értelmetlen a vita."
Igérem el fogom olvasni a könyvet, de mit bizonyít az? Könyörgöm! Magyarázd már el, hogy egy könyv hogy lehet bizonyíték!
"Magyarázd már el, hogy egy könyv hogy lehet bizonyíték!"
Ne haragudj, de ez nagyon gáz... Azzal kezdtem, hogy nem bizonyíték.
Majd pár év múlva tedd fel újra a kérdést. Addig pedig olvass sokat és fejleszd magad, mert ez így értelmetlen.
"Ne haragudj, de ez nagyon gáz... Azzal kezdtem, hogy nem bizonyíték."
Nem, te kijelentetted, hogy nem bizonyíték és utánna elkezted magyarázni, hogy olvassam el, hogy kritizálni tudjam! Nos ha nem bizonyíték, akkor minek olvassam el? Akkor minek kritizáljam? Te kötöd itt az ebet a karóhoz és amiket hoztam fel érveket arra is csak egy két dologra válaszoltál elég pongyola dolgot. És akkor még te kérsz számon?
na szóval ha nincs benne igazság járj utána, és derítsd ki hogy a könyv nem igazi.
Ha az utat állód én szívesen meglátogatnám az a gyereket veled együtt.
De ez az hogy ti sem tudjátok azt bebizonyítani hogy az a könyv igaz!!!:..
"De ez az hogy ti sem tudjátok azt bebizonyítani hogy az a könyv igaz!!!:.."
Micsoda? Olyanokat állít, hogy örökmozgó. Meg az, hogy az egész világgazdaság összeomlik 2009-ben. Szerintem nem omlott össze. Ja a másik a 2011-es napvihar! A NASA tudósai 2013-ra várják, de az se baj... Meg fény a növényekben, meg gondolattal nő. Aki ezt elhiszi az elmebeteg! A második könyvet is el fogom olvasni. Olvastam hozzászólásokat, ott állítólag a nő a dák-román elmélettel fárasztja a népet.
"Ha az utat állód én szívesen meglátogatnám az a gyereket veled együtt."
Inkább gyakorold a helyesírást! Amúgy is honnan tudnád, hogy igazat beszél? Mivel bizonyítod be? Vagy az neked már bizonyíték, hogy élőben hazudik?
Az a vicces,hogy a kérdezőnek végtére is igaza van.Sokan írnak ide emberek akik meghallgattak egy történetet és elhitték,majd igazságként terjeszteni kezdték de már eltorzítva az információt.
Mivel a kérdező bizonyítékokat vár,kár ide irogatni és linkelgetni neki ,meg magyarázni,az ugyanis nem bizonyíték.
Tehát addig,amíg ilyen a hozzáállása ehhez a témához és nemcsak hogy nincs hite benne de elutasítja addig irhatunk amit akarunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!