Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Hogy lehet valaki olyan naív,...

Hogy lehet valaki olyan naív, hogy beveszi a reptiloidos mesét?

Figyelt kérdés
Egyszerűen a meséjük ellentmond a logikának! Ha ők annyira fejlettek, akkor miért itt uralkodnak az embereken? Miért nem terraformálnak bolygókat? Miért nem mennek el más csillagrendszerbe? Miért élnek a föld alatt, ha fejlettebbek nálunk? Miért hagyják, hogy a föld erőforrásait előlük elhasználjuk? És miért hisznek egy olyan videónak, ahol Bush arca elmosódik egy képhiba miatt? Valahol írták, hogy azért kellünk nekik, mert mi rabszolgák vagyunk és termeljük ki nekik az erőforrásokat. De ez egy baromság! Egy bődületes nagy baromság! Egy ilyen fejlett faj minimum képes lenne aszteroidákból bányászni és az űrben különben is sokkal több és értékesebb erőforrás van, mint ezen a bolygón! Meg amúgy is aki nem hallott volna a nanótechnológiáról: ez egy olyan technológia, amellyel képessé válhatunk az anyagok atomi méretekben történő módosítására és ezzel gyakorlatilag a homokból lehetne aranyat csinálni. Ők ezt minden bizonnyal elérték, akkor kérdem én mi a halálnak azt a retkes .....ért vannak itt? Ilyet hogy hihet is el bárki? És az a legszomorúbb, hogy ezt a baromságot felnőtt emberek is elhiszik, sőt még hírdetik is mint valami egyetemes igazságot...
2011. jan. 30. 14:56
1 2 3 4 5 6
 1/54 anonim ***** válasza:
Hmm.. részben igazad van, de az érmének két oldala van. És amúgy is nem mindegy, hogy ők miben hisznek?
2011. jan. 30. 15:30
 2/54 anonim ***** válasza:
A kérdéseidből sajnos nagyon látszik, hogy nagyon elfogult, bezárkózott és elutasító vagy. Még ha nem is hiszel benne, ezekre a kérdésekre még akkor is találhatnál ezernyi választ logikával és fantáziával...
2011. jan. 30. 15:41
 3/54 anonim ***** válasza:
75%
Aki elhisz egyáltalán bármit ami ezzel az ezo-izével kapcsolatos, annak nem okozhat gondot bevenni ezt a reptolidos dolgot sem.
2011. jan. 30. 15:42
 4/54 anonim ***** válasza:
Elmondtam sokszor,elmondom még egyszer,és ezután az ilyen kérdésekhez csak bemásolom ezt a válaszom. Akik azt hangoztatják,hogy elhiszik ezt a reptiodos baromságot,igazából nem hiszik el. Ezt a dolgot azért találták ki szándékosan ilyen blődre,hogy azokat nevetségessé tegyék,akik ténylegesen hisznek a földönkívüliekben.
2011. jan. 30. 15:45
 5/54 anonim ***** válasza:
Igen! Vannak igazik és vannak kitaláltak!
2011. jan. 30. 16:28
 6/54 A kérdező kommentje:

"A kérdéseidből sajnos nagyon látszik, hogy nagyon elfogult, bezárkózott és elutasító vagy."

Miért mindent feltétel nélkül el kellene hinni?

"Még ha nem is hiszel benne, ezekre a kérdésekre még akkor is találhatnál ezernyi választ logikával és fantáziával..."

Akkor te miért nem válaszolsz rá?! Ha te ennyire tudod, akkor válaszolj!

2011. jan. 30. 16:40
 7/54 A kérdező kommentje:

"Ezt a dolgot azért találták ki szándékosan ilyen blődre,hogy azokat nevetségessé tegyék,akik ténylegesen hisznek a földönkívüliekben."

Én lehetségesnek tartom, sőt inkább törvényszerűnek a földönkívüli életet, de az ilyen zöld gyíkemberek, szürkék, stb... egy baromság!

2011. jan. 30. 16:41
 8/54 M@x ***** válasza:
49%
Miért, te milyennek képzeled el az űrlényeket?
2011. jan. 30. 17:02
 9/54 A kérdező kommentje:

"Miért, te milyennek képzeled el az űrlényeket?"

Semmilyennek! Én a tényeket szeretem, nem a találgatásokat meg a spekulációkat. Az űrlények olyanok, amilyenek, honnan tudhatná ezt bárki innen a Földről. Aki mást állít az meg hazudik.

2011. jan. 30. 17:06
 10/54 anonim ***** válasza:

Kérdező, igazad van. Én már többször is leírtam, hogy szerintem a földönkívüliek nem is sejtik, hogy létezik egy "Föld" nevű bolygó. Ha sejtenék, akkor biztos eljönnének leigázni, felderíteni, barátságot kötni vagy ilyesmi...

Vagy küldtek volna valami jelet, hogy ők is itt vannak.

Eddig véleményem szerint a földönkívülis videók, képek stb... 90%-a hamis.

A Földön igazából még senki nem látott földönkívülit.

Na jó, diator, 404, Könyvmoly, Ufo kutató, meg még akik benne vannak a csapatban, ők biztos láttak ;-)

Én sem tudom elképzelni, hogy hogy nézhet ki egy földönkívüli.

Remélem nem rondán :D

Szerintem valahogy úgy nézhetnek ki, amit ember még el sem képzet :D.

2011. jan. 30. 17:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!