Hogy lehet valaki olyan naív, hogy beveszi a reptiloidos mesét?
"A kérdéseidből sajnos nagyon látszik, hogy nagyon elfogult, bezárkózott és elutasító vagy."
Miért mindent feltétel nélkül el kellene hinni?
"Még ha nem is hiszel benne, ezekre a kérdésekre még akkor is találhatnál ezernyi választ logikával és fantáziával..."
Akkor te miért nem válaszolsz rá?! Ha te ennyire tudod, akkor válaszolj!
"Ezt a dolgot azért találták ki szándékosan ilyen blődre,hogy azokat nevetségessé tegyék,akik ténylegesen hisznek a földönkívüliekben."
Én lehetségesnek tartom, sőt inkább törvényszerűnek a földönkívüli életet, de az ilyen zöld gyíkemberek, szürkék, stb... egy baromság!
"Miért, te milyennek képzeled el az űrlényeket?"
Semmilyennek! Én a tényeket szeretem, nem a találgatásokat meg a spekulációkat. Az űrlények olyanok, amilyenek, honnan tudhatná ezt bárki innen a Földről. Aki mást állít az meg hazudik.
Kérdező, igazad van. Én már többször is leírtam, hogy szerintem a földönkívüliek nem is sejtik, hogy létezik egy "Föld" nevű bolygó. Ha sejtenék, akkor biztos eljönnének leigázni, felderíteni, barátságot kötni vagy ilyesmi...
Vagy küldtek volna valami jelet, hogy ők is itt vannak.
Eddig véleményem szerint a földönkívülis videók, képek stb... 90%-a hamis.
A Földön igazából még senki nem látott földönkívülit.
Na jó, diator, 404, Könyvmoly, Ufo kutató, meg még akik benne vannak a csapatban, ők biztos láttak ;-)
Én sem tudom elképzelni, hogy hogy nézhet ki egy földönkívüli.
Remélem nem rondán :D
Szerintem valahogy úgy nézhetnek ki, amit ember még el sem képzet :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!