3év körüli gyereketek könnyen beveszi a gyógyszert?
az én lányom soha nem akarta bevenni,és nem hittem volna,hogy még 3évesen is szenvedés lesz neki beadni..!
már nem tudom milyen trükkhöz folyamodjak.
én csak megmondtam nekik,hog ezt most le KELL nyelni, ha meg akarnak gyógulni.
Amikor pedig még nem értették meg,akkor összetörni,kiskanálba egy cseppmézzel, vag joghurttal és mélyen a szájába önteni. Ha elég hátra teszed,akkor a nyelési reflex beindul és azonnal lenyeli. Észre sem veszi és már túl van rajta.
mi hamar leszoktunk a kanalasról, mert nem szerették
a megoldás: tabletta porrá zúzva lekvárban :)
próbáld ki
köszi a tanácsokat!
az én lányom nagyon makacs! hiba finom a gyogyszer,egyszerűen nem hajlandó bevenni.volt hogy befogatam az orrát és amikor kinyitotta száját akkor lenyelettem vele-de képes volt kihányni.
köszi a tippeket!
olyan jó lenne,ha végre nem lenne olyan macerás beadni neki,mert nagyon fárasztó ez az egésznapos harc.
amikor párhónapja nagyon beteg volt-akkor sem vette be az antibiotikumot-ezért a doki 5napig reggelente jött a szurival..
most pl kiderült,hogy fáj a füle is (ami véletlenül derült ki) de a füllcsepptől is retteg,pedig azt le sem kell nyelnie.
Nálunk a szuri működött.
Azóta bármilyen rossz íze is legyen, beveszi a gyógyszert.
Én is az adagolós módszer híve vagyok, kimérem, és egyedül beveszi.
Ha nincs más megoldás lehet kúpban is kérni.
Mi a múlt héten jártunk a fülészeten, belázasodott, hányt, és mondta, hogy meleg víz folyt a füléből...
Nekünk semmi cseppet nem írtak, csak antibiotikumot kellett szedni, meg a dobhártyára nőtt hólyagokat szívta le a doktornő.
A cseppentéssel mi is gondban lettünk volna....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!