3év körüli gyereketek könnyen beveszi a gyógyszert?
Figyelt kérdés
az én lányom soha nem akarta bevenni,és nem hittem volna,hogy még 3évesen is szenvedés lesz neki beadni..!
már nem tudom milyen trükkhöz folyamodjak.
2011. szept. 24. 16:57
11/12 anonim válasza:
üres fecsivel kapjon gyógyszert a kedvenc állatkája vagy babája, anya, apa is. közben el kell mondani, miért kell bevenni a gyógyszert, és hogy kicsit fura íze van, de már csak x napig kell szedni vagy amíg jobban nem lesz. egyik kezemben a gyerek, másikban a gyógyszer, ahogy benyomtam a szájába, már nyúlok a pohár vízért, kakaóért, azonnal itatom.
12/12 anonim válasza:
Ja igen, persze mindent fecsivel adok neki, kanál nálunk nem vált be. Tablettát még nem kapott, nem is örülnék neki. Kisbaba korában kapott port, azt én is lekvárba tettem. Volt, hogy az első egy-két adagot kihányta, de utána mindig ment a bevétel. Utolsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!