Mindig látok egy fényes csillagot az égen de az fénylik a legjobban mi ez?
Figyelt kérdés
tehát láttam egy fényes csillagot ami valamikor nagyon erősen fénylik aztán elhalványul és lassan eltünik aztán megint ujra kezd fényleni,mintha egy kicsit mozogna is nemtudom miaz de most az ablakból látom és ezeket csinálja miaz?2011. jan. 14. 18:51
61/64 potion válasza:
Most mond el mit akarsz hallani?
Azt hogy mindeggyik amatőr csillagász hülye, nem ért hozzá kivéve ha összekeveri a fazont a szezonnal. Mert az szuperül ért hozzá.
AZ A BOLYGÓ NEM LÉTEZIK. HA LÉTEZNE MÁR KÉSZÜLNÉNEK RÁ.
62/64 anonim válasza:
Az a legszebb az egészben, hogy kitalálnak valami baromságot és azt mondják érdekes, hogy a kormány még nem szólt róla. Arra nem gondolnak, hogy azért nem szólnak róla, mert egy baromság.
63/64 Nigra válasza:
szerintem te az északi sarkcsillagot látod....kretén.. -.-"
64/64 anonim válasza:
Én is láttam azt a jelenséget! Erős fény hol hol elalszik. Eddig oké csak akkor azt magyarázzátok meg hogy hogy lehet az hogy kialvása után 5 mp-re egy tőle nemsokkal távolabbi helyen bukkan fel? Kb. fél órán keresztül néztem és biztos vagyok benne hogy nem műhold. Nemigen hiszek az ufókban, az egész történetben csak az bosszant hogy nem tudom megmagyarázni hogy mi lehetett ez valójában!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!