Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mindig látok egy fényes...

Mindig látok egy fényes csillagot az égen de az fénylik a legjobban mi ez?

Figyelt kérdés
tehát láttam egy fényes csillagot ami valamikor nagyon erősen fénylik aztán elhalványul és lassan eltünik aztán megint ujra kezd fényleni,mintha egy kicsit mozogna is nemtudom miaz de most az ablakból látom és ezeket csinálja miaz?
2011. jan. 14. 18:51
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 404 ***** válasza:
:) ja
2011. jan. 15. 17:38
 32/64 potion ***** válasza:

404

Én nem tartalak se hülyének, se idiótának se elmebetegnek

érdekes dolgokat írsz, elgondolgodtatóak. De nehéz elhinni túl nehéz egy magyar embernek ;)

2011. jan. 15. 18:21
 33/64 anonim ***** válasza:

Aham.

Én őszintén nem hiszem, hogy a föld alatt lennének földönkívüli bázisok.

De biztos vagyok benne hogy léteznek.

Még mindig nem hiszem, hogy bármely idegen faj tudna az emberiség létezéséről.

Remélem még ebben az életemben fogok találkozni velük :D.

2011. jan. 15. 18:31
 34/64 anonim ***** válasza:

404-es igazat ír, főleg azért, mert VAN SZEMÉLYES tapasztalata!

A többinek viszont nincs - amely önmagában nem lenne baj, ha legalább az intuíciójuk működne, és nem egy elavult és velejéig hazug hitrendszer tantételeit szajkóznák!

De azért az mégis csak furcsa, hogy amikor az egész materialista áltudomány teljes összeomlása és LELEPLEZÉSE előtt váll - pl. azért is, mert a MOST ZAJLÓ legnyilvánvalóbb természeti anomáliákat is pimaszul letagadja vagy elhazudja -, akkor az ifjúságban még sincs annyi igazságérzet, hogy kiálljon az új, naponta tapasztalt változások mellett!

( Pl : Nézzétek csak meg a lakóhelyeteken, hogy HOL KEL fel most a Nap minden reggel, és kérdezzétek meg az öregektől, hogy hol kelt fel eddig! )

2011. jan. 15. 19:40
 35/64 404 ***** válasza:

Sajnos mindent azért én sem tudhatok, nem vagyok tökéletes. Van ugyan tapasztalatom, de ettől nem vagyok okosabb másoktól. Nem tudással szerzünk észt hanem az ésszel szerzünk tudást. Több féle tudás létezik. Az a tudás amit az iskolákban tanítanak, az elméleti tudás. Vagyis megtanulsz számolni, írni olvasni, hogy kommunikatív lehess az emberi közösségben. Később megtanulsz minden féle felesleges dolgot amit az életben soha nem veszel hasznát, csak tömik a fejed hogy jó agymosott légy és fogadj szót, mert mindenkinek szót kell fogadni. Agymosott ember jellegzetes viselkedése, hogy akin lássa hogy nem fogad szót és olyan dolgokat állít melyeket nem is tanult az iskolában vagy nem úgy tanult ahogyan azt ő magyarázza, azt elmebetegnek nevezi és ezzel el van intézve. Ilyenkor helyeslik, ha kiközösíted vagy végig sem hallgatod a másikat, nehogy téged is "elhülyítsen" ami valójában nem "hülyítés" hanem az igazságra való ráébresztés, mert ő már ráébredt az igazságra és szeretne másokat is felvilágosítani.

A másik tudás, amit nem tanítanak neked. Leegyszerűsítve hogy megértsétek, agyi képességeknek hívjuk, ami minden emberi agyban megtalálhatóak csak ki kell fejleszteni őket. Ezt a fajta tudást iskolákban nem tanítják, mert a tudás hatalom. Agykontrollal bárki elsajátíthatja és gyakorolhatja agyának azon képességeit amiket eddig nem is tudott hogy olyanok léteznek. Amikor én elkezdtem, a gyakorlatok után fájdalmat éreztem az agyamban, de a mesterem azt mondta ez normális. Ha már rendszeresen használod képességeid, ez a fájdalom elmúlik. Nekem is így volt. De mégegyszer mondom, ne olyan tudásra gondoljatok mint pl számítások vagy egyéb elméleti ismeretek, hanem képességekre. A kettőnek semmi köze egymáshoz, és teljesen más helyeket mozgatsz meg az agyaddal pl. egy telepátiával, vagy gyógyító energia átadásával, mint pl. egy matematikai feladat szímításával. Ezért akár egy 8 éves kisgyermek is képes nagyobb tudással bírni (ha elsajátította képességeit), mint egy matematikus, vagy egy fizikus, és képes meggyógyítani olyan betegeket, amiről még a legismertebb orvosok is lemondtak már.

Na ezt nem fogadják el az agymosott emberek, csak mennek és mennek előrre, a maguk kis világában amit "beprogramoztak" nekik s közben se jobbra, se balra nem néznek, de fölleg nem felfelé.

2011. jan. 15. 20:42
 36/64 anonim ***** válasza:

Aha, ha ennek a felét értettem volna :D.

Na mindegy, elhiszem amit írsz, még ha nem is értem.

2011. jan. 15. 21:21
 37/64 anonim ***** válasza:

21:05 vagyok és nem is tudom, mit mondjak ezekre a monológokra, amik pl. 404-re vonatkoznak.

Másoknak is voltak megmagyarázhatatlan élményei, olyanok, amik esetleg a földönkívüli élet felé irányították a figyelmet.

Velem is történtek dolgok. Mégis mindig az az első, hogy ne vesszek el egy mesevilágban, ha egy csillagot sokáig nézek és megmozdulni látok, ha lefényképezek valamit és a képen valami fénytörést látok, nem az az első, hogy kivetítem rá a fantáziavilágomat.

404!

Istent és a vallást kár volt belekeverni. Ugyanolyan nehéz az, ha valaki nem a hagyományos értelemben hisz Istenben és nem az egyház által meghatározott dogmák szerint él, ugyanúgy nehezen talál elfogadásra, mint aki a földönkívüli életben hisz.

Én mellesleg mindkettőben hiszek, viszont pont ezért veszem egy kicsit szigorúbban az állítólagos bizonyítékokat is.

Ha érted, érted, ha nem, úgy is jó.

2011. jan. 15. 21:48
 38/64 anonim ***** válasza:

Ufó-kutató:

23 éve pontosan ugyan ott kel fel nálunk a nap, mivel minden áldott reggel a pofámba süt telibe az ablakon át a szomszéd rohadt alacsony kéménye mellett, amire állandóan felébredek.

Furcsa.... Miért ilyen alacsony az a kémény? Lereszelték a szíriusziak? Vagy a reptaliánok? Hm... furcsa...

2011. jan. 15. 21:48
 39/64 A kérdező kommentje:
Már lehet itt vannak közöttünk csak még nem tudjuk lehet a nagy tehetséges sportolok meg egyéb tehetséges emberek nemis emberek hanem földönkivüliek.
2011. jan. 15. 22:02
 40/64 anonim ***** válasza:
Szeva 404 örülök, hogy te is visszatértél.
2011. jan. 15. 22:18
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!