Mindig látok egy fényes csillagot az égen de az fénylik a legjobban mi ez?
Igen, lehetséges :)
Ahogy az indián haverom mondaná: sok minden lehetséges de semmi sem biztos.
Nemrég tudtam meg hogy pár év múlva be akarják vezetni az emberek microchippelését. De ez még Nemzetközi titok. Mindenkinek a jobb karjába tervezik a beültetést, kivétel olyan esetekben akinek nincs jobb karja, annak a balba. A terv szerint a közalkalmazottakkal fogják kezdeni, majd később mindenkit aki elmúlt 14 éves. Állítóllag a terv még instabil, még nem szavazták meg hogy miként történjen, de az már eldőlt, hogy lesz mikrochippezés. A mikrochip kötelező lesz, olyan mint a személyi igazolvány. Ha nem lesztek be chippelve, megbüntetnek. Remek. Állatok leszünk, nem mint ha most nem úgy kezelnének bennünket!
Ma este én is láttam ezt a csillagot, amiről a kérdező írt, nagyon szép, úgymond villog a csillag, és erős fényeket bocsállt ki magából, ma este is látható délre de ahogyan a föld kering mindig egyre nyugatabbra csúszik a déli égbolton. Nézzétek meg ti is.
Sajnálom, hogy rosszul írtam a nevét, fejből írtam ...
De ez nem a betelgeuse csillag mert nem az Oriontól balra található.
microchip?
Inkább leszek terrorista xD
Nagyon remélem, hogy tényleg eljönnek a földönkívüliek 2012-ben és tesznek valamit pl.: a világvége ellen
Vagy csak nagy szemekkel nézni fognak xD aztán elmennek.
Én nem láttam olyan csillagot. De szoktam azt csinálni, hogy sokáig nézek kint az udvaron egy csillagot, és akkor tényleg olyan mind ha egyre jobban mozogna, fénylene, és akkor már azt hiszi az ember hogy UFO.
ufó-kutató-nak igaza van,
a nap máshol kell fel, nagyon fúra dolgok történnek napjainkban, és ez még semmi, bizonyítékok százai jönnek napvilágra napjainkban , valami lesz az már biztos, de hogy mikor kezdődik el azt még nem nagyon tudom,
Egyet mondhatok, az Északi sarkon 1 nappal hamarabb kelt fel a nap, ilyen még nem volt! Érdekesnek azt tartom, hogy a tv-nem mondott erről híreket. A tengelyünk is folyamatosan elmozdul a földrengésektől és változik a földünk keringése. Durva dolgok vannak mostanság.
Ezért nektek fizetnek?
Földrengésektől elmozdult a tengely? Miazhogy! ha nem tudnád, már réges-régen úton vagyunk a Jupiter felé, és bizony 2012-ben bele fogunk csapódni. A nap furcsa mozgása pont emiatt van, a szeszélyes időjárás szintén.
*ironikus betűtipus*
Azt bírnám, ha az egy nagyon hasonló bolygó lenne a Földhöz, lenne ugyanúgy oxigén rajta, és nagyon közel jönne hozzánk, és erősebb lenne a mágnesen vonzása mind a Földnek és mindenki átrepülne oda, és senki nem halna meg xD de jó lenne.
És akkor kitalálnánk egy módszert, egy átjárót a Föld és a másik bolygó között, és mind a 2 bolygó a miénk lenne :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!