Mindig látok egy fényes csillagot az égen de az fénylik a legjobban mi ez?
1. A műholdakat minden probléma nélkül lehet látni. Igen, szabad szemmel is. (Már amelyikre rásüt a nap, persze)
Amit láttál, pedig könnyen lehetett csillag, a pulzálás pedig a szél, illetve a felhők (sötét égen nem igazán észrevehetőek a bárányfelhők, viszont annál könnyebben kitakarnak darabokat az égből)
Amúgy, tessék nézelődj ezen az oldalon:
Budapestre van belőve a koordináta, és szépen írja mi az, ami fényes az égen, és hol keresd.
De ha meg akarsz határozni valamit, nézz meg pár csillagtérképet, hogy pontosabban meg lehessen határozni :)
Ha tiszta az ég, attól még ugyanúgy lehetnek légköri zavarok, amiktől vibrálnak a fényesebb csillagok. Rengetegszer láttam ilyet, teljesen természetes jelenség. Sőt, még sokszor úgy látszik, a színüket is változtatják.
A műholdakat meg tényleg van, hogy lehet látni.
20:24 és 20.59 is én voltam és hozzátenném, hogy én hiszek a földön kívüli életben és azt is elképzelhetőnek tartom, hogy eljuthatnak intelligens lények a Földre, bár én még nem láttam olyan bizonyítékot, ami meggyőzött volna róla, hogy ez meg is történt. Viszont fenntartom annak a lehetőségét, hogy ez bármikor megtörténhet.
Viszont azért ne lássunk már minden csillagban UFO-t!
Kedves kérdező!
UFO kutató vagyok. Azt a csillagot kérdezi amely gömbölyűről hosszúkásra váltogatja az alakját? Néha piros, kék és zöld fényeket is ad? Picit szabálytalanul cikázik össze-vissza és olyan mintha próbálna egy helyben maradni? Feltűnően fényesebb és nagyobb az összes többi csillagtól? Ilyet lát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!