Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mindig látok egy fényes...

Mindig látok egy fényes csillagot az égen de az fénylik a legjobban mi ez?

Figyelt kérdés
tehát láttam egy fényes csillagot ami valamikor nagyon erősen fénylik aztán elhalványul és lassan eltünik aztán megint ujra kezd fényleni,mintha egy kicsit mozogna is nemtudom miaz de most az ablakból látom és ezeket csinálja miaz?
2011. jan. 14. 18:51
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 anonim ***** válasza:

1. A műholdakat minden probléma nélkül lehet látni. Igen, szabad szemmel is. (Már amelyikre rásüt a nap, persze)

Amit láttál, pedig könnyen lehetett csillag, a pulzálás pedig a szél, illetve a felhők (sötét égen nem igazán észrevehetőek a bárányfelhők, viszont annál könnyebben kitakarnak darabokat az égből)

Amúgy, tessék nézelődj ezen az oldalon:

[link]

Budapestre van belőve a koordináta, és szépen írja mi az, ami fényes az égen, és hol keresd.

De ha meg akarsz határozni valamit, nézz meg pár csillagtérképet, hogy pontosabban meg lehessen határozni :)

2011. jan. 14. 20:25
 12/64 A kérdező kommentje:
de nem volt semmi felhő az égen ful tiszta az ég ezt nemtakarja el semmi magától csinálta .
2011. jan. 14. 20:49
 13/64 anonim ***** válasza:

Ha tiszta az ég, attól még ugyanúgy lehetnek légköri zavarok, amiktől vibrálnak a fényesebb csillagok. Rengetegszer láttam ilyet, teljesen természetes jelenség. Sőt, még sokszor úgy látszik, a színüket is változtatják.

A műholdakat meg tényleg van, hogy lehet látni.

2011. jan. 14. 20:59
 14/64 anonim ***** válasza:

20:24 és 20.59 is én voltam és hozzátenném, hogy én hiszek a földön kívüli életben és azt is elképzelhetőnek tartom, hogy eljuthatnak intelligens lények a Földre, bár én még nem láttam olyan bizonyítékot, ami meggyőzött volna róla, hogy ez meg is történt. Viszont fenntartom annak a lehetőségét, hogy ez bármikor megtörténhet.

Viszont azért ne lássunk már minden csillagban UFO-t!

2011. jan. 14. 21:05
 15/64 A kérdező kommentje:
hát ismeretlen tárgy számomra akkor ufo
2011. jan. 14. 21:18
 16/64 anonim ***** válasza:
Mondjuk ez is igaz, most megfogtál! :D
2011. jan. 14. 21:27
 17/64 anonim ***** válasza:
De ha nem repül, csak úgy látod, mintha mozogna, akkor már csak azonosítatlan, de nem repülő tárgy! Csak hogy kötözködjek. :D
2011. jan. 14. 21:29
 18/64 anonim ***** válasza:
Akkor kimondjuk, amit akarsz: UFO! Sztár vagy! Irány az Aktív.
2011. jan. 14. 21:37
 19/64 A kérdező kommentje:
már hogy ne lenne repülő tárgy ha ott van fent. nyilvánvaló repül nincs kikötve vegy valami.
2011. jan. 14. 23:08
 20/64 404 ***** válasza:

Kedves kérdező!

UFO kutató vagyok. Azt a csillagot kérdezi amely gömbölyűről hosszúkásra váltogatja az alakját? Néha piros, kék és zöld fényeket is ad? Picit szabálytalanul cikázik össze-vissza és olyan mintha próbálna egy helyben maradni? Feltűnően fényesebb és nagyobb az összes többi csillagtól? Ilyet lát?

2011. jan. 15. 01:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!