Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mindig látok egy fényes...

Mindig látok egy fényes csillagot az égen de az fénylik a legjobban mi ez?

Figyelt kérdés
tehát láttam egy fényes csillagot ami valamikor nagyon erősen fénylik aztán elhalványul és lassan eltünik aztán megint ujra kezd fényleni,mintha egy kicsit mozogna is nemtudom miaz de most az ablakból látom és ezeket csinálja miaz?
2011. jan. 14. 18:51
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 potion ***** válasza:

Nem lesz semmilyen hatása

gondolokozzatok egy kicsit ha 50-szer akkora mint a föld akkor nagyjából akkora mint a szaturnusz vagy a jupiter (tökmindegy) Tehát ha ez a bolygó 50e évente elhalad a naprendszerben akkor a mars? vénusz? hold? miért vannak még itt? és mi?

2011. jan. 16. 21:13
 52/64 anonim ***** válasza:
úgy érted 50 ezer évente halad el a Naprendszerünkbe az a bolygó? Honnan tudod te azt? Bocs ha tudatlan vagyok, de erről most hallok először.
2011. jan. 16. 21:18
 53/64 A kérdező kommentje:
de ez a bolygó közelebb jön mint a jupiter és a gravitációja tönkreteszi a földforgását megállitja napokra hetekre vagy örökre.
2011. jan. 16. 23:48
 54/64 anonim ***** válasza:

Idióta vagy fiam.

Számold már ki, hogy milyen sebességgel kéne közelednie annak a bolygónak, hogy ideérjen 1 év alatt...

Utána meg gondolkozz el rajta, hogy hogy hozza azt össze, hogy elhalad a külső naprendszer bolygói mellett ütközés nélkül (akiknek több 100x-os gravitációja van, mint a földnek) majd putty, telibekapja a földet.

2011. jan. 17. 07:20
 55/64 A kérdező kommentje:
de ztmár közelbvan és észre vették a csillagászok csak a nagy fejesek kussolnak
2011. jan. 17. 16:33
 56/64 anonim ***** válasza:

LEHET HOGY ÉN IS AZT A CSILLAGOT LÁTTAM.

Megpróbálom körülírni.

Ma reggel korán keltem, kimentem és láttam egy nagyon erősen fénylő csillagot, és a különlegessége az, hogy PONTOS kör alakba lehetett látni, hogy körbeveszik a csillagok.

Nem láttam az égen ABSZOLÚT MÁS CSILLAGOT, mind azt a párat.

Asszem 5-6 kis halványabb csillag vette szép kör alakba körbe a nagyon erősen fénylő csillagot.

Ti is ilyesmit láttatok???

2011. jan. 17. 17:58
 57/64 A kérdező kommentje:
én nemlátam melette csilagot csak egyet de az fénylet és hol eltünt hol megjelent hol kicsit mozgot hol elhalványult
2011. jan. 17. 18:00
 58/64 potion ***** válasza:

Bodor tomi:

nekem ezt mondták hogy 50.000 évente

2011. jan. 17. 20:07
 59/64 anonim ***** válasza:

Kérdező nem akarlak elkeseríteni, de azt már nem csak a "fejesek" látnák, hanem bárki aki vesz egy mezei csillagász távcsövet. Te is láthatnád. Mégse látod.

Tehát ezt már nem lehetne titokban tartani, úgyhogy ezt buktad....

2011. jan. 17. 20:23
 60/64 A kérdező kommentje:
ja de hiddel vannak ilyen amatör csillagászok és azok látták és ha aki nemért hozzá hiába vesz távcsövet és nézegeti az eget ha az se tudja mimi
2011. jan. 17. 20:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!