Mindig látok egy fényes csillagot az égen de az fénylik a legjobban mi ez?
Nem lesz semmilyen hatása
gondolokozzatok egy kicsit ha 50-szer akkora mint a föld akkor nagyjából akkora mint a szaturnusz vagy a jupiter (tökmindegy) Tehát ha ez a bolygó 50e évente elhalad a naprendszerben akkor a mars? vénusz? hold? miért vannak még itt? és mi?
Idióta vagy fiam.
Számold már ki, hogy milyen sebességgel kéne közelednie annak a bolygónak, hogy ideérjen 1 év alatt...
Utána meg gondolkozz el rajta, hogy hogy hozza azt össze, hogy elhalad a külső naprendszer bolygói mellett ütközés nélkül (akiknek több 100x-os gravitációja van, mint a földnek) majd putty, telibekapja a földet.
LEHET HOGY ÉN IS AZT A CSILLAGOT LÁTTAM.
Megpróbálom körülírni.
Ma reggel korán keltem, kimentem és láttam egy nagyon erősen fénylő csillagot, és a különlegessége az, hogy PONTOS kör alakba lehetett látni, hogy körbeveszik a csillagok.
Nem láttam az égen ABSZOLÚT MÁS CSILLAGOT, mind azt a párat.
Asszem 5-6 kis halványabb csillag vette szép kör alakba körbe a nagyon erősen fénylő csillagot.
Ti is ilyesmit láttatok???
Bodor tomi:
nekem ezt mondták hogy 50.000 évente
Kérdező nem akarlak elkeseríteni, de azt már nem csak a "fejesek" látnák, hanem bárki aki vesz egy mezei csillagász távcsövet. Te is láthatnád. Mégse látod.
Tehát ezt már nem lehetne titokban tartani, úgyhogy ezt buktad....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!