Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mi lehet ez? UFO? KÉPPEL!

Mi lehet ez? UFO? KÉPPEL!

Figyelt kérdés

Lefényképeztem a napot, és nem tudom mi lehet körülötte az a piros..Szerintetek? Kép:

[link]

2011. jan. 12. 12:33
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

ATYA ÚR ISTEN, jönnek a plejádok!!!! xDDD

Az egy hatalmas csészealj fényvisszaverődése!!!

Épp belemegy a Napba, és felrobbantja!!!

Azt mondják a fizikusok, hogy a Nap fénye amíg a Földre ér 8 perc. Vagyis ami a Napban történik azt mi emberek 8 perc múlva tudjuk meg. Így lehet, hogy tényleg UFO-t fényképeztél... Na jó csak vicceltem xD... Kizárt hogy UFO volt.

Ha az lett volna 8 perc múlva mindenki meglátta volna, csak a fényképen azért látszik mert az pillanyatni kép, mi pedig a végtelenbe vagyunk, ahol 8 perc múlva történnek a nagy dolgok!

Tehát ha felrobanna a Nap, még lenne 8 perc nyugodt időnk, amíg bele nem robban a Föld is :D.

Szóval vigyázz az ilyen fényképezéssel...

Lehet hogy egyszer majd lefényképezed a Napot, és amikor visszanézed a képet egy olyan képet látsz, amiben a Nap ketté van szakadva, de ha te szabad szemmel ránézel olyan, hogyha misem történt volna, aztán meg pár perc múlva:

PÁPÁ...

:D

Így van az UFO-kal is. Ha a Napnál lett volna mindenki észrevette volna, a hírekbe menne stb...

2011. jan. 14. 19:59
 32/34 potion ***** válasza:
ez egy mesterséges nap volt. reptoidok lőtték föl tegnapelőttelőtt :D
2011. jan. 14. 21:03
 33/34 anonim válasza:
uhh, ekkorát még nem röhögtem.:D már alapból a kérdés is ..furcsa, de hogy nem egyértelmű, hogy az minden fényképen, amikor a napot fényképezzük rajta szokott lenni...
2011. febr. 8. 16:48
 34/34 petya14 válasza:
ÚÚÚRISTEEEEEEN MIND MEG HALUNK NEEEEEEE JÖNNEK AZ UFÓK :DDDDDDDDDDDD vicc az egész
2011. márc. 3. 19:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!