Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Tenyérjóslás? Mit olvasol ki...

Tenyérjóslás? Mit olvasol ki a tenyeremből? Képpel

Figyelt kérdés

[link]

Gondolom lesznek itt beszólogató kommentek is hogy ez milyen hülyeség, de kérem aki ért hozzá írja le hogy mit lát, esetleg azt is hogy azt melyik vonalból, hogy következtette. Köszönöm!

2011. jún. 14. 20:12
1 2
 1/15 anonim válasza:
73%
Gondoltál már rá,hogy jó lenne külföldön élni,vagy volt is már rá alkalmad.ugye igazam volt?én ezt olvastam,abból a sok ágból...
2011. jún. 14. 20:24
 2/15 anonim ***** válasza:
az ujjaid rövidek ,praktikus nyugodt embert jelez.a rövid ujjúak szeretik az ajándékot hízelkedést pompát..könnyedén viselik a szerelmi bánatokat.
2011. jún. 14. 20:37
 3/15 Smartguy86 ***** válasza:
11%
Te egy paraszt vagy és túl sokat recskázol. Emellett még nem volt nőd és azt hiszed, hogy minden csaj csak a pénzre és a külsőre hajt. Na igazam van?
2011. jún. 14. 20:48
 4/15 A kérdező kommentje:

Utolsó: nincs.

Az első kettőnek köszönöm szépen a válaszokat! És még várok más jóslatokat is.

2011. jún. 14. 20:52
 5/15 anonim ***** válasza:
42%
Ne haragudj de ide ne tegyél ki ilyet.Sok az idióta. Beszólogatók. Meg aki tenyér jós az nem fogja neked itt megírni. Van jobb dolguk, minthogy ide feljárjanak. ÉS pénzért szeretnek josolni.
2011. jún. 14. 20:55
 6/15 anonim ***** válasza:
én azt olvasom ki hogy több pénzt akarsz keresni a mostaninál.
2011. jún. 14. 21:27
 7/15 anonim válasza:

Nem vagyok jós, de megpróbálom kitalálni, hogy milyen lehetsz.

Szerintem: 20-30 küzötti pasi, nőtlen vagy, de nem elvált, jobbkezes. Az utóbbi időben vegeztél valami fizikai munkát, mint pl. kerti munka, favagas, vagy ilyesmi, de alapjába véve nem fizikai munkából élsz, van felsőgokú végzettséged, vagy lesz. Sokat használod a számítógépet, Nem vagy túl magas, kb. 175-180 cm.

Írd meg ha valamit eltaláltam

2011. jún. 14. 21:30
 8/15 anonim válasza:
előző vagyok. barna hajad és szemed van
2011. jún. 14. 21:32
 9/15 anonim ***** válasza:
54%

Tenyérből NEM lehet jósolni! Aki komolyan foglalkozik ezzel,az csak mindkét tenyér lenyomatát nézi meg. Minden kis vonal,stb. megváltoztatja a vonalak értelmét.

Ha érdekel a téma,akkor ajánlom Kotányi:Tenyérjóslás c.könyvét. Kimerítően foglalkozik a témával,tapsztalatai alapján.

2011. jún. 14. 21:33
 10/15 anonim ***** válasza:

Ön alapvetően kedves személyiség, de vannak olyan személyek, akik fel tudják idegesíteni. Ön olyan beállítottságú személy, aki szereti a természetet, szabad ég alatt tevékenykedett az elmúlt pár nap alatt, sok gondot fordít arra, hogy legyen egy olyan hely a környezetében, ahol a természetben érezheti magát. Szereti a növényeket, virágokat, fákat, a madarak csicsergése megnyugtató boldogsággal tölti el.

Ön néha enged a csábításnak, szereti, ha a stresszes munka után egy-két sör elfelejtteti a gondjait, jobb kedvre deríti. Úgy érzem, néha bizonytalan, főként olyan emberek között, akiket nem ismer. Nagyszülei közül valaki, akivel Ön gyermekkorában szép időket töltött, hasi vagy mellkasi betegségben elhunyt, temetésére még mindig emlékszik. Általában optimista és vidám, ám volt idő az életében, amikor nagyon zaklatott volt. Úgy gondolja, nem bölcs dolog túlzottan megnyílni mások előtt. Büszke arra, hogy önállóan gondolkodik, és nem fogadja el kritikátlanul mások állításait. Kedveli a sokszínűséget és a változatosságot, nehezen viseli a korlátozásokat. Időnként kétsége támad, hogy a megfelelő döntést hozta-e. Ön bízik azokban a dolgokban, amit a többiek nem tartanak igaznak, emiatt néha ki is rekesztik, furcsának találják Önt.

Egy százalékot kérek, hogy hány százalékban találtam el az Ön tulajdonságait.

Köszönöm.

2011. jún. 14. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!