Ezek az utcai cigányasszonyok, akik odamennek az emberhez, hogy "tenyérjóslás aranyom? " ők valóban tudják a tenyérjóslás szabályait, vagy csak hasraütésszerűen mondanak valami jövőt?
hát igen, gondoltam hogy nem igazi tenyérjósok, csakhát mégis csak ott a cigány kártya, meg egy cigányasszonyról talán előbb elhiszem (ha normálisan viselkedik) hogy tud jósolni, mert ők olyan nem is tudom, van valami misztikus kisugárzásuk...
A múltkor pl a margitszigeten jött oda hozzám egy teljesen normálisan, tehát nem is valami koszos aluljáróban...
13:37 vagyok,és egyébként 20.000-et kért:S
csak anyum mondta h ne vicceljen már..
erre meg a cigánycsaj elkezdte átkozni meg minden hogy majd isten megveri anyumat amiért nemadott neki pénzt..:D aztán anyum a kezébenyomott egy 5.000-est aztán elmentünk..
"erre meg a cigánycsaj elkezdte átkozni meg minden hogy majd isten megveri anyumat amiért nemadott neki pénzt..:D"
ez olyan mint a drag me to hell film-ben mikor az öregasszony megátkozza a főszereplő lányt :Đ
egyébként durva, nem gondoltam volna hogy ilyen sokat is kérhetnek :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!