14éves vagyok és szeretnék elmenni jóshoz. Személy szerint azt gondolom, hogy ez nem kortól függ, de nem fognak kiröhögni, hogyha ilyen fiatalon elmegyek jóshoz vagy akár egy látóhoz?
Szia!
Én azt tudom neked tanácsolni hogy ne menj Jósnőhöz...Az ilyen okkultizmussal foglalkozó emberek nem tudnak neked segíteni inkább félrevezetnek (Nem beszélve a csalásokról, amik a jóslásokban megnyilvánulnak...)
"És ha ezt mondják tinéktek: Tudakozzatok a halottidézőktől és a jövendőmondóktól, a kik sipognak és suttognak: hát nem Istenétől tudakozik-é a nép? az élőkért a holtaktól kell-é tudakozni? A tanításra és bizonyságtételre hallgassatok! Ha nem ekként szólnak azok, a kiknek nincs hajnalok:" (Ésa 8,19-20)
Én ezt tudom neked tanácsolni
Minden jót!
Csatlakozom az első válaszoló véleményéhez.
+ javaslom az idézetet tartalmazó könyv olvasgatását. Ingyen van és sokat tanulhatsz belőle.
A tanfolyamot nem ajánlom, de ha tanulni akarsz a jóslásról, menyj el legylább 5 höz, figyeld meg mit kérdez tőled, mit válaszol, milyen összefügésben van amit te mondasz magadról és amit ő mond rólad. Rá jösz hogy ügyes kombinátorok és jó pszihológusok (már mint saját részre), előre látók annyiban, hogy ráéreznek mit vársz tőlük, gyors reagálásúak, mindig készen vannak a válasszal lehetőleg olyannal ami sok mindenre ráhúzható. ügyes átverők, meggyőző modorúak. Ha ezt megtanulod te is jós lehetsz. Figyeld meg az éjszakai tv jósoknál, ha egy néző azt az egészségéről kérdez, akkor azt mondja neki: - az egészségével problémák lesznek, vagyis már ott bujkál a baj ezért mihamarabb forduljon orvoshoz, különben baj lesz. Lehet ennél univerzálisabb jó tanácsot adni? A kérdésből ez következtethető. Ha pontosabban utal a bajra a "páciens" akkor konkréttab a jóslás is. Ha pénzről kérdez az ügyfél azt jelenti pénzszűkében van, a jóslás is olyn lesz. Akinek valami jól megy arról jóst nem kérdez. Csak a problémákról.
Egy story: elmegy az egyszeri ember a mindentudó jóshoz, az megkérdezi ki maga és mire szeretne választ? Erre az ember megfordul és távoztában azt mondja, ha maga az lenne akinek mondja magát akkor ezt nem kérdezte volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!